27 березня, 17:20

Саакашвілі: Я побачив ідеальну партійну організацію в партії «ВОЛЯ»

Представники партії «ВОЛЯ» є справжніми активістами, які борються з конкретними проблемами і перемагають.

Про це заявив колишній президент Грузії та лідер Руху нових сил Міхаель Саакашвілі під час виступу на Форумі Людей ВОЛІ-2017, який відбувся в Києві 25 березня.

Він заявив, що зустрічався з представниками «ВОЛІ» близько року тому і був дуже позитивно вражений.

«Коли я мріяв побачити ідеальну партійну організацію, я побачив це якраз у «ВОЛІ». Це справжні активісти, які борються з конкретними місцевими проблемами, перемагають: борються з місцевими корупціонерами, по лісу, по бюджету», - підкреслив лідер Руху нових сил.

Саакашвілі додав, що коли він був головою обласної адміністрації, то мріяв, щоб в Одеській області  теж з’явились такі активісти.

Він констатував, що ситуація в Україні сьогодні дуже погана.

«Вихід – це об’єднання. Ми повинні всі над цим задуматись. Сьогодні немає часу для ревнощів. Якщо кожен з нас буде запитувати, де я буду на наступному кроці, нічого не вийде. Нічого не вийде, якщо кожен з нас не буде запитувати, де буде країна», - підкреслив політик.

«Є два варіанти для України: або Україна стає європейською наддержавою, диктує в Європі умови гри, або Україна припинить своє існування в тій формі, в якій ми її знаємо», - спрогнозував Саакашвілі.

Він вважає, що Україна має право диктувати Європі умови, оскільки українські солдати зупинили найбільшу загрозу на підступах до Європи. 

«Ми повинні припинити цю війну. Це означає припинення торгівлі на крові. Якщо потрібно побудувати стіну, щоб відгородитися від того жаху, що там є, і розвивати Україну там, де вона є. Ріст економічний повинен становити мінімум 11-12% на рік», - підкреслив Саакашвілі.

Він додав, що для нього дуже велика честь бути присутнім на заході серед представників партії «ВОЛЯ».

Нагадаємо, Форум людей ВОЛІ-2017 відбувся в Києві 25 березня. Окрім представників партії «ВОЛЯ» на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися