27 березня, 17:30

Лещенко: Корумпована влада боїться єдності нових демократичних сил

В Україні при владі сьогодні перебувають корупціонери і злодії, тому новим демократичним силам потрібно об’єднуватися, незалежно від того, яка партія буде базою для цього.

Про це заявив народний депутат, представник «Демальянсу» Сергій Лещенко під час виступу на Форумі Людей ВОЛІ-2017, який відбувся в Києві 25 березня.

«Ми лише починаємо зносити ці корумповані, продажні політичні сили з їхнього місця, яке вони собі пригріли, купивши місця в політиці», - заявив Лещенко.

Він додав, що треба відверто називати речі своїми іменами: в Україні при владі перебувають злодії, корупціонери, крадії.

«Вони обдурили і нас, і вас, коли під час першого туру виборів казали, що пожертвують собою в ім’я України, в ім’я свободи слова. Вони казали, що продадуть свій бізнес і не будуть вести бізнес на крові, вони казали, що зупинять АТО за декілька тижнів», - нагадав нардеп.

Лещенко зазначив, що Президент Петро Порошенко казав що після двох термінів буде депутатом Європарламенту від України. «Боюсь, що через два терміни може й України не лишитися в тому складі, яка вона є, якщо далі його смотрящі будуть красти такими темпами, як зараз крадуть», - заявив колишній журналіст та член антикорупційного комітету.

Лещенко переконаний, що єдине, чого боїться влада – це єдності нових демократичних сил. «Якщо ми будемо разом, якщо ми будемо однією силою на виборах, то, повірте мені, вони розбіжаться швидше, ніж падала Партія регіонів», - сказав він.

«Якщо ми хочемо перемогти, то ми повинні йти однією колоною, незалежно від того, яка партія буде базою для цього, яка буде назва. Вони будуть знати, що це головний їхній ворог, який прийде до влади, який не просто буде проводити реформи, а й посадить їх у в’язницю нарешті», - підкреслив народний депутат. Він додав, що це буде прецедент, після якого вже наступні люди у владі красти точно не будуть.

Нагадаємо, Форум людей ВОЛІ-2017 відбувся в Києві 25 березня. Окрім представників партії «ВОЛЯ» на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися