27 березня, 19:18

Заліщук: Демальянс, «ВОЛЯ» і Рух нових сил повинні об’єднатися

«Демократичний альянс», «Рух нових сил» та партія «ВОЛЯ» повинні об’єднатися заради майбутнього України.

Таку думку висловила народний депутат, представник «Демальянсу» Світлана Заліщук під час виступу на Форумі Людей ВОЛІ-2017, який відбувся в Києві 25 березня.

Вона пригадала, що бачила, як партія «ВОЛЯ» народжувалась під час Євромайдану.

«Я бачила, як ваша ініціатива, ваша партія творилась під час того, коли люди повстали проти корупції, люди повстали проти Януковича, проти крадіїв», - сказала Заліщук.

Вона назвала представників «ВОЛІ» небайдужими людьми, які не опускають руки і хочуть щось робити. «Це є найцінніше, що нас може об’єднати», - вважає депутат.

«Можна боятися Путіна, можна боятися терористів, можна боятися корупції в своїй державі. Але нинішня влада показала, що вона боїться громадянського суспільства, що вона боїться нас з вами. Це велике розчарування, але це так само сигнал для нас з вами, що прийшов час перезавантажувати нинішню владу», - підкреслила вона.

«Ці люди бояться людей, на спинах, на плечах яких вони отримали цю владу. Для нас з вами це сигнал об’єднуватися, а головне – не складати руки», - додала Заліщук.

Депутат вважає, що «Демократичний альянс», Рух нових сил та партія «ВОЛЯ» повинні об’єднатися. 

«Я переконана, що нас об’єднують спільні цінності, нас об’єднує бажання мати порядну владу, яка дасть нам всім можливість знайти своє місце в цій країні, щоб для неї щось зробити. Я готова бути рядовим бійцем разом з вами для того, щоб не допустити далі клептократам розкрадати наше майбутнє», - заявила Світлана Заліщук.

Нагадаємо, Форум людей ВОЛІ-2017 відбувся в Києві 25 березня. Окрім представників партії «ВОЛЯ» на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися