28 березня, 10:30

Один з лідерів Руху нових сил Сакварелідзе: Люди ВОЛІ такі самі, як і ми

Рух нових сил готовий брати на себе відповідальність разом з представниками партії «ВОЛЯ» і працювати вдень і вночі заради боротьби за нову Україну.

Про це заявив один із лідерів Руху Нових сил Давид Сакварелідзе на Форумі Людей ВОЛІ-2017, який відбувся в Києві 25 березня.

«Я вдячний Ользі Галабалі та Юрію Дерев’янку ще за травень, коли ми зустрілись розширеною командою у Львові. Після того, я повернувся в Київ, поговорив з Михайлом (Саакашвілі - ред.) і сказав, що це ті люди, які нам потрібні. Це такі ж люди, як і ми», - сказав Сакварелідзе.  

«Я дуже задоволений, що сьогодні ми в такому форматі приступаємо до ділової роботи, перевіряємо один одного на справах, в бою», - додав він.

Колишній заступник генпрокурора вважає, що справжні зміни довести до кінця можуть лише затяті, відчайдушні ідеалісти. 

«Потрібні люди, які будуть брати на себе ризики, будуть брати на себе відповідальність і будуть розуміти, що можливо в короткостроковій перспективі їм ніхто не буде дякувати. Навпаки, їх будуть ненавидіти, їх будуть переслідувати, але вони створять найсильнішу країну в Європі, що розвивається», - підкреслив Сакварелідзе.

«І ми на це готові. Ми будемо працювати і вдень і вночі поруч з вами, весь Рух нових сил і досягнемо того, що ми будемо одним єдиним», - зауважив він.
Сакварелідзе вважає, що потрібно притягнути до кримінальної відповідальності 5-7 найвищих чиновників.

«На них потрібно реально надягти наручники, опустити їх на рівень слідчого, прокурора і дуже некомфортного поки що СІЗО, щоб вони зрозуміли, що Україна змінюється. І ми це обов’язково зробимо», - запевнив представник Руху нових сил.
Він додав, що є люди, які довели, що вони готові йти поруч і боротися за нову Україну.

Нагадаємо, окрім представників партії на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися