28 березня, 14:20

«ВОЛЯ» побудувала потужну команду і досягла великих результатів - Галабала

Партії «ВОЛЯ» за три роки після Революції Гідності вдалось сформувати потужну, монолітну команду однодумців, які вже отримали багато досягнень та перемог.

Про це заявила член Ради партії «ВОЛЯ», депутат Івано-Франківської облради Ольга Галабала під час виступу на Форумі Людей ВОЛІ-2017, який відбувся в Києві 25 березня.

«ВОЛІ» вдалось сформувати величезну, монолітну команду і зрозуміти, яким чином команда якісних людей має формуватися», - сказала Галабала.

Вона повідомила, що сьогодні партія «ВОЛЯ» має п’ять міських голів, 417 депутатів всіх рівнів та 25 голів об’єднаних територіальних громад.

Галабала зазначила, що за цей час люди ВОЛІ зрозуміли, що взяти владу – набагато простіше, ніж цю владу втримати.
Політик підкреслила, що під час суду над відстороненим головою ДФС Романом Насіровим представники різних нових демократичних політичних сил знову зустрілись під судом, як це було під час Майдану.

«Важливо, що коли ми стали разом, ми перемогли, ми отримали величезну перемогу в суді над Насіровим. Ми не дозволили призначити ручного аудитора НАБУ. Ми не дали зняти Єгора Соболева з посади голови антикорупційного комітету. Ми знову побачили, що коли ми разом, ми отримуємо за дуже короткий період часу дуже багато перемог на національному рівні», - заявила Галабала.

Вона додала, що перед партією «ВОЛЯ» та іншими демократичними політичними силами, такими як Демальянс, Сила людей, Громадянська позиція, Рух нових сил, стоїть єдине завдання – отримувати подальші перемоги заради майбутнього України. 

«Для того, щоб виконати, ми маємо сховати свої амбіції і домовитись про те, як ми рухаємось разом», - заявила Галабала. 

Окрім представників партії на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися