28 березня, 17:03

У «ВОЛІ» є багато волонтерів, які безкорисно роблять добро - Тетяна Пришляк

Люди ВОЛІ по всій Україні займаються благодійністю, допомагаючи воїнам АТО, хворим дітям та всім, хто потребує допомоги.

Про це заявила депутат Надвірнянської районної ради від партії «ВОЛЯ» Тетяна Пришляк під час Форуму людей ВОЛІ-2017.

«Від імені нашої партії, від Ради партії низький уклін нашим волонтерам, людям ВОЛІ, які роблять те, що необхідно, не очікуючи якоїсь хвали і медалей», - заявила вона.

Пришляк повідомила, що минулого року представники «ВОЛІ» започаткували благодійну акцію «Тепле Різдво», а цього року її продовжили. 

«Але хочу вам сказати, що напередодні наше «Тепле Різдво», той проект, який ми народили, виношували 4 роки, у нас хотіли просто віджати. У нас хотіли забрати наше дітище. Ми стали на заваді і зробили такий проект. З нами були однодумці, колеги із Самбора, які робили «Родинне свято», - розповіла депутат. 

Вона повідомила, що цього року активісти ВОЛІ провели біля центральної ялинки в Надвірній цілий місяць, де організували велику кількість благодійних акцій, зокрема допомагали онкохворим дітям.

Тетяна Пришляк навела у приклад людину ВОЛІ Антоніну Шушкевич, яка власними силами організувала реабілітаційний центр для дітей із вадами здоров’я з Отинії, не отримуючи ніякої допомоги від держави.

Також Пришяк розповіла про Ольгу Соломійчук, яка створила молодіжний центр у Верховині власними силами.
 
«Я хочу подякувати усім волонтерам ВОЛІ: Марічка Козак і Львівська організація, які організовують велику кількість благодійних ярмарок, Тарас Елейко, Тетяна Криворучко…
Ми робимо багато добра. Я точно знаю, що добро, любов і благодійність врятують світ і точно врятують Україну», - підсумувала депутат Надвірнянської райради.

Нагадаємо, окрім представників партії на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися