30 березня, 12:20

«ВОЛЯ» нагородила 10 партійців за найкращі результати роботи (ФОТО, ВІДЕО)

Партія «ВОЛЯ» нагородила десятьох своїх представників символічною статуеткою за досягнення у різних сферах: від волонтерства до політичної діяльності.

Церемонія нагородження відбулась під час Форуму Людей ВОЛІ-2017  25 березня.

Зокрема, були нагороджені такі люди ВОЛІ:

1.  Шушкевич Антоніна – керівник благодійної організації «Надія», яка допомагає дітям з обмеженими можливостями, Івано-Франківськ.

2.  Федишина Ольга – депутат Івано-Франківської обласної ради, координатор по роботі з фракціями та депутатами місцевих рад від партії «ВОЛЯ».

3.  Мусієнко Олександр – координатор  Оболонської  РО м. Києва, завдяки його зусиллям  партія «ВОЛЯ»  відкрила «Центр Євминова» на Оболоні. Національний експерт ОБСЄ. Один з співавторів положення про патрульну поліцію.  Експерт - тренер який безпосередньо займався навчанням патрульної поліції в м. Києві підвищенням їх кваліфікації в 2016-2017 роках.

4.  Грабовецький Володимир, депутат Рожнятівської  райради від партії «ВОЛЯ» - за допомогу партії «ВОЛЯ».

5.  Салюта Валерій , депутат Дубровицької районної ради Рівненської області; принциповий борець з корупцією на Рівненщині. Завдяки його зусиллям  були звільнені з посад корумповані чиновники, в тому числі і голова Дубровицької РДА. Він також організатор і меценат спортивних змагань  і  фестивалів.

6.  Супрунюк Олександр – міський голова Нетішина, Міський голова  року.

7.  Марія Козак, член партії,  за активну роботу по розбудові Львівської обласної організації.

8.  Тишкевич Наталія – депутат Знам’янської  міської  ради, волонтер, координатор громадської організації «Майдан». Нагороджується за волонтерську роботу  та допомогу учасникам АТО.

9.  Микитюк Олександр – координатор Полтавської обласної організації, тренер ВОЛІ (провів 10 тренінгів для активістів партії).

10.   Криворучко Тетяна – волонтер, член партії.

Володимир Грабовецький зазначив, що добре пам’ятає час, коли створювалась партія. «Я почув для себе нові слова, такі як «соціальний ліфт», багатолідерність, рівні можливості, справедливість і правда для кожного члена партії і для кожної людини», - пригадав він.

Він зазначив, що великим результатом можна вважати перемогу партії «ВОЛЯ» на виборах до Верхової Ради, коли в парламент потрапили 5-6  представників вполітичної сили.
Депутат Дубровицької районної ради Рівненської області Валерій Салюта вважає, що робота людей ВОЛІ тільки починається.

«У нас ще дуже багато роботи, нам треба всім згуртуватись, перетворитись на лавину, яка на своєму шляху знищить всіх негідників та корупціонерів», - заявив він.

Мер Нетішина Олександр Супрунюк заявив, що дуже радий бути частиною команди «ВОЛІ».

«Те, що нас влада так оцінює і боїться, є свіченням того, що ми на правильному шляху. Це я говорю про мерів міст і посадовців, які є у «ВОЛІ». Ми не шукаємо ворогів, ми шукаємо друзів», - запевнив мер.

Львівська волонтерка Тетяна Криворучко зазначила, що ця нагорода є заслугою усієї великої команди людей ВОЛІ на Львівщині.

Нагадаємо, окрім представників партії на Форумі були присутні лідери "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі та Давид Сакварелідзе, народний депутат Віктор Чумак, народні депутати "Єврооптимісти" Світлана Заліщук та Сергій Лещенко, представник громадської організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися