30 березня, 13:54

Яремчанська міськрада представили свій край на міжнародній виставці в Києві

Яремчанська міська рада представили Яремчанщину на Міжнародній туристичній виставці Uitt-2017 в Києві.

Участь у виставці взяли секретар Яремчанської міської ради та людина ВОЛІ Володимир Губарчук, начальник відділу міжнародного співробітництва, туризму та інвестицій Любомир Марусин та головні спеціалісти Яремчанського МВК Марія Кочержук та Ірина Губарчук.

Володимир Губарчук зазначив, що Яремчанський край цікавий унікальною природою, гірськими потоками, чистим повітрям, маршрутами в гори та полонинами.

Губарчук розповів, що на території Яремчанщини є Карпатський національний природний парк.

«Там дуже цікава дика природа, звірі. Там заборонена вирубка лісів. Хочеться підкреслити позитивну роботу керівництва Національного природного парку. Вони відновлюють цікаві маршрути в гори», - зазначив представник «ВОЛІ».

Також, за словами Губарчука, на Яремчанщині активно розвивається полонинське господарство, де випасаються корови, овечки. «Там на місці, у горах з молока роблять сир, бринзу, корисні натурпродукти, які туристи можуть скуштувати», - розповів він. 

Губарчук висловив подяку міському голові Яремче Василю Онутчаку за підтримку і сприяння у проведенні виставки.
Виставка проводилась за кошти Яремчанської міської ради і всі підприємці мали змогу безкоштовно подати матеріали для участі у виставці. Про виставку було заздалегідь повідомлено в місцевих ЗМІ та у соцмережах.

Нагадаємо, туристична виставка UITT проводиться за підтримки Міністерства культури та туризму України та Київської міської державної адміністрації 29-31 березня в Києві.

Поділитися новиною:
Поділитися