24 квітня, 16:29

Галабала: у Русі нових сил люди, які щодня намагаються змінювати систему

Політична партія "ВОЛЯ" об'єдналась з РУХОМ НОВИХ СИЛ, оскільки в обох командах є люди зі схожими цінностями і вони разом можуть зробити значно більше, ніж кожен окремо.

Про це заявила Ольга Галабала у інтерв'ю Роману Скрипіну.

"Партія "ВОЛЯ" - це колектив людей, який має певні цінності. Зараз цей колектив людей об'єднався в одну єдину команду РУХУ НОВИХ СИЛ", - розповіла вона.

Політик підкреслила, що РУХ НОВИХ СИЛ - це більше, ніж просто партія. 

"Це рух, який включає в себе різні політичні партії, громадські організації, об'єднання. Ми навмисне місяць реформували політичну партію РУХ НОВИХ СИЛ, щоб вона могла стати такою об'єднавчою платформою", - розповіла Галабала.

За її словами, до РУХУ НОВИХ СИЛ входить багато людей, кожен з яких є успішним у своїй сфері.

«Там є Іван Слободяник і Семен Кривонос, який був заступником Марушевської на Одеській митниці. Є Леонід Марцинковській-  один з лідерів організації у Вінниці, Северіон Дангадзе – керівник Київської обласної організації РНС та багато інших» , - розповіла Ольга Галабала.

Вона підкреслила, що кожна людина в РНС – це особистість. 

«Вона не медійна, вона не розкручена, але вона на своєму рівні щось робить. Вона кожен день намагається змінювати цю систему, в якій ми разом з вами сьогодні живемо», - переконана Галабала.

«Саме з таких людей сформувалась команда ВОЛІ і саме з таких людей зараз формується команда РУХ НОВИХ СИЛ», - підкреслила політик.

Вона повідомила, що в РУСІ НОВИХ СИЛ немає голови партії, а є рада партії, в  якій можуть бути представлені представники інших політичних сил.

Галабала повідомила, що люди ВОЛІ – РУХУ НОВИХ СИЛ щоденно проводять боротьбу на місцях та вже мають суттєві перемоги з корупційними схемами.

Нагадаємо, 19 квітня політична партія «ВОЛЯ» об’єдналась з РУХОМ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі.

Поділитися новиною:
Поділитися