16 травня, 17:09

ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ домігся звільнення керівника Коростишівського райавтодору

Депутати фракції «ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» у Коростишівській міській раді домоглися звільнення керівника Коростишівського райавтодору Житомирської області, до роботи якого у жителів району було безліч скарг.

Про це повідомив керівник фракції, депутат Коростишівської міськради Антон Соболівський.

Він поінформував, що ініціював неодноразові звернення від народного депутата від ВОЛІ-РНС Юрія Дерев'янка до обласного керівництва Райавтодору та попросив надати інформацію про кошти, які виділяються на утримання доріг району та на що ці кошти витрачені. 

«Із відповідей ми з'ясували, що на утримання 518 кілометрів доріг району, які адмініструє Коростишівский райавтодор, за 4 місяці було витрачено 701 389 гривень! Проте, за інформацією жителів, депутатів та підприємців, райавтодор жодних робіт не проводив взагалі, а ті що проводив - фінансувалися за рахунок міського бюджету або за рахунок приватних підприємців», - обурився Соболівський. 

«Ми не знаємо куди і на що пішли ці гроші, але точно не на очистку доріг від снігу та точно не на ремонт доріг, враховуючи що навіть вулицю Київську у Коростишеві (на балансі райавтодору) місто чистило і посипало за власні кошти», - заявив міський депутат.

В результаті активної позиції депутатів фракції «ВОЛІ-РУХ НОВИХ СИЛ МИХАЇЛА СААКАВІЛІ» у Коростишівській міськраді, облавтодор звільнив керівника Коростишівського райавтодору Житомирської області. 

Варто відзначити, що також активізувалися роботи по ремонту доріг та благоустрою узбічь. 

Поділитися новиною:
Поділитися