7 липня, 11:46

Юні спортсмени з Бурштина взяли участь у Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное. ФОТО


Спортсмени з Бурштина вкотре показали гідний результат на змаганнях. Цього разу на Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, який проходив у місті Ковель, в якому взяли участь 630 найсильніших спортсменів з усієї України.

Підтримали участь бурштинців у змаганнях представники партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ активіст Оксана Маковій, координатор міської організації Ольга Король, депутат міської ради Василь Бублінський. На змаганнях, Кришталевич Арсен і Крижанівський Іван з Бурштина посіли 8 місце на дистанції 500м в байдарці двійці і 8 місце у байдарці четвірці з хлопцями з Долини. Тренер Бурштинської команди, активіст партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ Оксана Кришталевич розповідає, що юні веслувальники довго і наполегливо готувались до Чемпіонату

«Наші хлопці змагались з старшими спортсменами і програли 15сек, це був хороший досвід та хороше заохочення працювати ще краще» - переконана Кришталевич.

Оксана Кришталевич зізнається, що держава не здійснює належної підтримки спортсменів. «Нам не вистачає спортивного інвентаря, своїми силами ми збираємо кошти для того, щоб відправити дітей на змагання. Тому ми вдячні меценатам, які нам допомагають. Особливо «ВОЛІ-РНС». Це уже не перша допомога, яку надали представники партії нашим спортсменам», - говорить Кришталевич.

Василь Бублінський наголосив, що молодь, яка прагне активно розвиватись потрібно підтримувати. «Це наша молодь, наше майбутнє, тому ми повинні їх підтримувати і допомагати всіляко розвиватися. Спорт виховує дітей здоровими, сильними та впевненими в собі» - зазначив Василь Бублінський.

Нагадаємо, у вересні минулого року за підтримки «ВОЛІ», вихованці Дитячої юнацької спортивної школи в Бурштині взяли участь у змаганнях з веслування, що проходили на Волині в місті Шацьку. Там проводився щорічний Всеукраїнський меморіал в честь пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

Поділитися новиною:
Поділитися