7 липня, 13:52

На Івана Купала «ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ» Галича організувала свято для молоді. ФОТО

Більше двох десятків галичан віком від 6 до 25 років відсвяткували Івана Купала в Національному Природньому Парку у м. Галич. Турнір з волейболу, відзначення кращих гравців грамотами, конкурси із плетіння вінків та кидання їх у річку Дністер – це та багато іншого цікавого відбувалось під час святкування.

Проходило свято за підтримки активістів місцевого осередку «ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ», депутатів Галицької міської ради Володимира Горбаля та Аліни Малаховської, Більшівцівської ОТГ Богдана Афтанаса. Організували його для того, щоб привернути увагу молоді до важливості заняття спортом, заради пропагування активного способу життя та відпочинку на природі.

Депутат Галицької міської ради Володимир Горбаль розповідає: «Люди гарно провели час, отримали грамоти за участь у волейбольному турнірі у номінаціях: суперподача, кращий нападаючий, суперпозитивний заряд майданчика та кращий гравець.  Даний турнір показує молоді, що можна не лише ходити по барах і сидіти за комп’ютером, а й вести здоровий спосіб життя. За давніми народними віруваннями, коли зовсім стемніло, дівчата бралисвої вінки і з найсокровеннішими бажаннями пускалиїх у воду  річки Дністер. Місцем проведення свята обрали  Галицький Національний Природний Парк, в якому є можливість активно відпочити, а також завітати у музей природи, центр реабілітації диких тварин, гарно провести дозвілля».

ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ виступає за здоровий спосіб життя. «Тому ми постійно організовуємо такого роду заходи, залучаємо молодь до участі у них», - додає Володимир Горбаль.

Поділитися новиною:
Поділитися