10 липня, 14:24

У Галичі облаштують майданчик для гри у волейбол. ФОТО

Незабаром мешканці Галича отримають новий волейбольний майданчик. Нещодавно, за сприяння депутата Галицької міської ради від партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ Володимира Горбаля, відбулося встановлення сітки та покошення трави на території майбутнього майданчику, незабаром у планах подальше його облаштування. 

У дворі між п’ятиповерховим будинком та гуртожитком по вулиці Ніни Вівчаренка в м.Галич ще за часів Радянського Союзу були встановлені 2 опори для волейбольної сітки. Люди довший час звертались до очільників району, щоб виділили кошти на встановлення сітки і облаштування майданчику, проте результату від цього не було. Звернулись мешканці і до депутатів від партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ.

 «Ми виступаємо за здоровий спосіб життя і активний відпочинок для дітей і молоді, тому знайшли кошти, купили і встановили волейбольну сітку. Свято з цього приводу організували в неділю. Надзвичайно приємно бачити щасливу малечу. Діти грали в «гру дружби», були дуже задоволені, щиро сміялись», - розповів Володимир Горбаль.


Поділитися новиною:
Поділитися