26 лютого, 18:02

Повернення до рідного: прикарпатська письменниця Власта Власенко презентувала книгу «Згарди» (ВІДЕО)

Відома прикарпатська письменниця Власта Власенко у місті Надвірна презентувала книгу  «Згарди». Таким чином, зізнається авторка, вона  запросила  земляків у власний світ. 
Збірка поезії «Згарди» містить 153 твори. Усі тексти написані літературною мовою з вкрапленнями автентичних слів, які додають поезії глибини.

«Через таку форму своїх творів я хотіла читачеві донести, що не треба їхати і дивитися за іншими. Можливо й треба, але спочатку треба подивитися, що навколо тебе . Навколо нас багато краси, глибини і це такий малесенький патріотизм», - переконана письменниця Власта Власенко.
Теплу атмосферу зустрічі доповнили давні друзі письменниці. Активісти партії «РУХ НОВИХ СИЛ» радо допомогли презентувати для надвірнянців книгу «Згарди».

 «На світі кажуть: коли музи говорять, то гармати сплять. Зараз так потрібно, аби від тої ненависті спасти людей. Бо людей ділять гординя, гроші і потрібно духовними речами впливати на них», - ділиться враженнями активіст партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Богдан Бойчук. 

Поява книги  «Згарди» має цікаву історію, яка перетворилась у творчу естафету.  Івано-франківський поет Богдан Томенчук, отримавши кошти з видання своєї книги «Від слова до слова», передав їх  Власті Власенко. Письменниця в свою чергу вже пообіцяла свій гонорар віддати  фотографу Руслану Трачу. Для випуску його фотоальбому. До речі, саме його фотографії прикрашають книгу Власти Власенко

 
Поділитися новиною:
Поділитися