27 лютого, 17:43

Сутички під Верховною Радою є провокацією влади, натомість "РУХ НОВИХ СИЛ" закликає до мирного протесту, - координатор пратії «РУХ НОВИХ СИЛ» в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк

До сутичок мітингувальників з правоохоронцями, які трапилися у вівторок, 27 лютого, під Верховною Радою партія «РУХ НОВИХ СИЛ» не має жодного відношення. Адже акцій саме в цей день її активісти там не планували і не  проводили. 
«РУХ НОВИХ СИЛ» не має відношення до сьогоднішньої акції протесту під Верховною Радою. З наметового містечка наші активісти уже виїхали. Жодних організованих дій не було.
Ми закликаємо людей у мирний спосіб виходити на акції протесту і не вчиняти жодних провокацій чи насильницьких дій щодо правоохоронців.
Це є планова провокація влади. Сьогодні вони хочуть нав’язати нам акції протесту, але ми офіційно заявляємо, що жодних закликів щодо акцій чи інших дій під стінами парламенту ми не озвучували», - коментує ситуацію координатор партії «РУХ НОВИХ СИЛ» в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк.
Поділитися новиною:
Поділитися