28 лютого, 18:17

Стан здоров’я Бурцева не дозволяє йому перебувати під вартою

Про це адвокат активіста «РУХУ НОВИХ СИЛ» Олександра Бурцева Валерія Коломієць заявила на судовому засіданні, яке яке відбувалось сьогодні у Мостиському райсуді Львова. 
Прокуратура подала клопотання про продовження тримання Бурцева під вартою. Натомість адвокат Валерія Коломієць такий запобіжний захід називає надто суворим.
Вона зазначила, що сторона обвинувачення не навела жодних фактичних даних, які б вказували на існування хоча б одного ризику щодо уникнення Олександра Бурцева від відповідальності.
Ба більше, стан здоровя активіста, який 5 місяців знаходиться в ув’язненні, не дозволяє перебувати під вартою. А судове рішення має бути в першу чергу законним і справедливим,  впевнена Коломієць.  
Тим часом Олександр Бурцев налаштований на перемогу. « Я  у цій тюрмі вже 170-й день. Якщо мені доведеться сидіти ще місяци чи два, я вистою. Мені цікаво, що буде далі, як себе поводитимуть прокурор та суддя. Якщо ви думаєте, що я можу на когось тиснути, знищувати докази, то це повна маячня. Ми доб’ємося справедливості.  Слава Україні!», - зазначив у своїй промові Олександр Бурцев.
Поділитися новиною:
Поділитися