14 березня, 13:56

Адвокат назвала обвинувачення проти Давіда Сакварелідзе абсурдними і необгрунтованими

Судовий процес  у справі перетину кордону Михайлом Саакашвілі Давід Сакварелідзе називає політичним замовленням Порошенка. Переконаний, його справу замовили в Адміністрації Президента.

Про це він заявив під час підготовчого судового засідання, яке в ці хвилинии триває в Мостиському суді Львівської області.

«В цьому обвинувальному акті не має стояти імя Саквпрелідзе, а прізвище Порошенка. Він здійснив кримінальне правопорушення —вирішив забрати з політичного поля сильного конкурента. А відтак відібрати громадянство у Сакашвілі»,—заявив один з лідерів партії РНС Давід Саквпрелідзе.

Зертаючись до  судді, він зазначив, що вона теж є жертвою політичного процесу. А суд над собою назвав методом політичного тиску над опозицією.

«За вчинення однієї дії цим обвинувальним актом намагаються притягнути Сакварел і дзе двічі  до відповідальності. Прокурор вважає, що це пройде. Але він глибоко помиляється. Адже жодних конкретних фактів про правопорушення Сакваредідзе немає», — впевнена адвокат Валерія Коломієць.

Наразі суддя розглядає клопотання захисту Сакварелідзе щодо поверненя обвинувального акту прокуратури на доопрацювання.

Приїхали підтримати Давіда Сакваралідзе активісти «РУХУ НОВИХ СИЛ» з усіх куточків України і, зокрема, з Прикарпаття. В залі суду вони розгорнули плакати на підтримку Сакваралідзе, усі звинувачення проти нього вони називають фейковами. 
За судовим процесом уважно стежить і народний депутат України, один з лідерів РНС Юрій Дерев’янко. В залі суду він закликав українців не бути байдужими та вийти 18 березня  на Марш проти дій Порошенка. 
Поділитися новиною:
Поділитися