14 березня, 15:28

«Суд над Сакварелідзе – спроба Порошенка поставити опозицію на коліна», - Дерев’янко

Суд над одним із лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Давідом Сакваралідзе народний депутат України Юрій Дерев’янко розцінює як спробу чергового залякування і тиску на політичних опонентів. 

Про це він заявив під час підготовчого судового засідання, яке в ці хвилини триває в Мостиському суді Львівської області.

«Давід Сакваралідзе - порядна і чесна людина, правник, який відповідає за свої дії. Те, що сьогодні відбувається, це фальшування справи. Влада хоче показати, що не тільки Саакашвілі можна видворити закордон, але і Давида Сакваралідзе засудити в районному суді. Це робиться для того, щоб залякати всіх інших громадян України, щоб вони сиділи тихо, їли «Рошен», нікуди не висовувались і слухали брехню про реформи Порошенка. Бо інакше всі будуть стояти на колінах, як це було зроблено 3 березня перед Верховною Радою», - говорить народний депутат. 

На думку Дерев’янка, влада хоче в юридичний спосіб також поставити на коліна і опозиціонера, одного з лідерів «РУХУ НОВИХ СИЛ» Давіда Сакваралідзе. 

«Те, що ця людина має сидіти за гратами 7 років, вирішив Порошенко, а не суддя чи прокурор. Такими політичними репресіями нас не залякати!», - сказав нардеп. 

Юрій Дерев’янко також закликав українців виходити на Марш за відставку Порошенка, який відбудеться цієї неділі, 18 березня, у Києві, в обласних і районних центрах України.

«Ми хочемо показати Порошенку, що не тільки не погоджуємося з його політикою, але й категорично проти того, щоб Україна перетворювалась на диктаторську державу. І вимагаємо, щоб він негайно добровільно пішов у відставку!», - сказав Дерев’янко.
Поділитися новиною:
Поділитися