19 березня, 16:25

Годі терпіти! Прикарпатці вийшли на мирний марш за відставку Порошенка (ВІДЕО)

Годі терпіти! На марш проти диктатури Порошенка путінського зразка у Івано-Франківську  вийшли сотні прикарпатців. З гаслами «Нас не поставити на коліна» та «Порошенка у відставку» люди пройшли мирною ходою від пам’ятника Франкові до Вічевого майдану.
 
«Я виконую свій громадянський обов’язок. Я хочу, щоб в державі нарешті був порядок, порядний президент, а не банда грабіжників, які розкрадають все підряд», - розповідає прикарпатець  Володимир, який долучився   до маршу.

Під час віча активісти  партії «РУХ НОВИХ СИЛ» закликали місцевих мешканців виходити з теплих помешкань та активно відстоювати свої права. 

«Я вас закликаю, почнімо з себе. Будьмо як бджоли - образили одного, тоді встаємо всі! Тоді ми щось змінимо. Бо наша інертність, зволікання вдарило нам і по гаманцю, і нас вже Порошенко сватає, як дешеву рабсилу. Це дуже соромно», - переконаний  активіст партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Андрій Єфіменко.

На акції й учасники АТО, а саме бійці батальйону «Донбас». Кажуть, їхніх побратимів правоохоронці під час розгону у столиці наметового містечка поставили  на коліна.

«Ставили атовців на коліна, людей, які воювали за нашу Батьківщину. Цим вони показали, що поставили на коліна не лише хлопців, а й дітей, жінок, батьків, усю націю», - розповідає боєць батальйону «Донбас» з позивним Лєрмонтов.

Кульмінацією  маршу стало прийняття Резолюції. В ній плани «РУХУ НОВИХ СИЛ» на наступний місяць: домогтися голосування за закон про незалежний Антикоруційний суд, новий виборчий закон, закон про імпічмент та скасування депутатської недоторканності. 

«Реформи імітуються. За рахунок захмарних тарифів олігархат грабує кожного з нас, виштовхує молодь з своєї країни. Ми продовжуємо нашу боротьбу та наш  протестний рух. Його мета - зміна системи влади. А першою вимогою є відставка Порошенка!», - зачитала Резолюцію координатор партії «РУХ НОВИХ СИЛ» в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк. 
Під час акції кожен охочий зміг поставити підпис за відставку Порошенка та обрати найдостойнішого кандидата на посаду президента.  Подібні марші відбулися по в
Поділитися новиною:
Поділитися