11 квітня, 13:27

Юрій Дерев’янко подарував прикарпатському дитсадку сучасний проектор (ВІДЕО)

Інвестиція в майбутнє. Дитячий садок у селі Виногад, що на Коломийщині, отримав у подарунок універсальний проектор. Дитячий навчальний заклад відкрився всього кілька місяців тому.  Відтак потребує дороговартісного технічного забезпечення, розповідає його керівник. На прохання допомогти в придбанні сучасної техніки відгукнувся народний депутат України, один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко.

«Юрій Богданович не став байдужим до цієї проблеми і передав подарунок, а це проектор, для творчих успіхів дітей у цьому навчальному закладі », - розповідає помічник народного депутата Юрія Дерев’янка Марія Карпюк.

Виноградський садочок відвідує 4 десятки малюків. За словами вихователів, такий подарунок неабияк стане  у нагоді під час проведення святкових ранків та пізнавальних занять.

«Ми будемо з його допомогою показувати нашим маленьким вихованцям різноманітні відеоролики, можливо фізкультхвилинки музичні проводити», - розповідає вихователь Виноградського НВК Богдана Луців.

Допомагає виноградським освітянам Юрій Дерев’янко уже не вперше. Для місцевої школи, яка належить до навчально-виховного комплексу, його благодійний фонд придбав чимало техніки, меблі та навчальну літературу.

«Це дуже важливо для нас, бо діти наші підростають і хочуть навчатися, пізнавати все нове. Я вважаю, що це дуже великий вклад Юрія Дерев’янка у наше майбутнє покоління», - каже  директор Виноградського НВК Світлана Іванчишин.

Допомагати розвиткові шкіл Прикарпаття народний депутат неодмінно буде і надалі.

Поділитися новиною:
Поділитися