26 квітня, 16:02

Гуркіт народного гніву пролунав під стінами Івано-Франківської ОДА

Гуркіт народного гніву  пролунав під стінами Івано-Франківської ОДА. Таким чином активісти партії «РУХ НОВИХ СИЛ» та місцеві мешканці вимагали розпочати досудове розслідування за плівками Онищенка-Порошенка. 

«Народним депутатом України Олександром Онищенком  оприлюднено аудіозаписи, з яких слідує, що Президентом України Петром Олексійовичем Порошенком було отримано хабар у розмірі 10 мільйонів доларів від колишнього міністра екології Миколи Владиславовича Злочевського та передачі ним Петру Порошенку 50% у газовому бізнесі. Результатом чого стало закриття кримінальних справ проти Злочевського», - зачитала заяву  координатор партії «РУХ НОВИХ СИЛ» в Івано-Франківській  області Тетяна Пришляк.

Долучитись до акції й висловити свій гнів мав можливість кожен охочий.

«Я, як і весь український народ, категорично проти цієї продажної, наскрізь корумпованої влади. Наскільки вони примітивні, адже не розуміють, що народ це все відчуває. Що народ назбирує ту силу для того, щоб показати повний спротив», - впевнена учасниця акції Світлана. 

«Ми можемо перевернути це все, створити умови для процвітання держави, для розвитку економіки, для покращення життя народу», - переконаний учасник акції Олег.

«Гуркіт народного гніву» пролунав й в інших містах України . Зокрема, у столиці під час акції народний депутат України, один з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Юрій Дерев’янко повідомив, що вже  підготував  відповідний проект постанови "Про ініціювання питання про усунення Порошенка  з поста в порядку імпічменту". У пояснювальній записці до цієї постанови  він спільно з депутатами, активістами та журналістами описали  факти, які потребують ретельного розслідування.

«Наявність у Порошенка незадекларованого майна, яке розміщується в офшорних юрисдикціях, впровадження схеми «Роттердам плюс», обкрадання української армії, володіння крохмальними бізнесами в країні агресора.  1,5 млрд конфіскованих грошей Януковича спрямовано на корупційні дотації друзів Порошенка, так званих, любих друзів. А саме аграрних олігархів Косюка та Бахматюка», - зазначив під час акції народний депутат України, один з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ»Юрій Дерев’янко.

Наприкінці акції іванофранківці ставили свої підписи під заявою до генпрокурора України, в якій вимагають відкрити кримінальне провадження проти Порошенка.

Поділитися новиною:
Поділитися