2 травня, 14:03

РНС – єдина партія, яка бореться з владною системою, що руйнує Україну, - Дерев’янко (ВІДЕО)

РУХ НОВИХ СИЛ - це єдина опозиційна партія,  яка бореться з владною системою, що цілеспрямовано руйнує Україну. Про це під час зустрічі з прикарпатцями заявив народний депутат України, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко.  За його словами, нині більшість у Верховні Раді працює за старим  принципом: жодної критики влади та наповнення власних кишень. 

«Мені не дають жодної копійки. Я не існую в їхньому розподілі грошей. Я кажу, хіба тепер українці не живуть в моєму мажоритарному окрузі? Чи в нас в кращому стані садочки, школи?  Мені відповідають: ти неправильно голосуєш. Будеш правильно голосувати - будеш мати гроші. Чим більше буде людей, які будуть боротись не за те, щоб їм дали 100 чи 200 тис. гривень, а заради того, щоб у нас з вами не крали мільярди, тим швидше цих злодіїв ми поставимо на місце», - переконаний  народний депутат України, один з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Юрій Дерев’янко.


На зустріч з прикарпатцями приїхав й член ради партії «РУХ НОВИХ СИЛ»  Давід Сакварелідзе. Певен, якщо нині українці вкотре не об’єднаються, то можуть втратити все.

«Є два шляхи: завтра вже починати діяти, а ми фактично увесь рік боремося, чи втрачати шість чи десять років в очікуванні, що здійсниться чудо. Чуда не трапиться. Тому нам потрібно підштовхнути, щоб воно таки відбулося в Україні», - вважає член ради партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Давід Сакварелідзе

І таких людей, які  готові показати діючій владі, що їй тут не місце  стає дедалі більше.

«Я однодумець цих людей. В нашій системі, державі потрібні зміни. І міняти треба мирним шляхом. Тому з цими людьми мені по дорозі», - каже мешканка Прикарпаття  Надія Толкачова. 

«Я вважаю, що люди можуть все зробити. От якби вийшли мільйони, то це було б дуже добре. Тоді би вже точно перемогли», - говорить мешканець Прикарпаття Богдан Боднарчук.  

«Ми пропонуємо не бути пасивними, нам потрібно не тільки цю банду прогнати , а і багато роботи зробити, щоб гідні люди були представниками на усіх рівнях влади. Не лише на посаді депутатів Верховної Ради чи посаді мера, чи президента. А на усіх абсолютно рівнях. І чим ми більше будемо об’єднані цією спільною думкою, тим більше шансів дуже швидко отримати позитивний результат», - підсумував Юрій Дерев’янко.   

Наразі РУХ НОВИХ СИЛ активно готується до праймеріз. І обіцяє вже у травні представити найдостойніших своїх кандидатів, які згодом спільно працюватимуть в новому уряді України.

Поділитися новиною:
Поділитися