11 травня, 15:49

Дерев’янко повідомив, чому йому не дозволили зустрітись з студентами в Івано-Франківську

Лідери «РУХУ НОВИХ СИЛ» Юрій Дерев’янко та Давід Сакваралідзе під час візиту на Прикарпаття хотіли поспілкуватись з студентами місцевих вузів. Спочатку отримали підтвердження, що зустріч відбудеться, однак згодом через тиск СБУ та голови Івано-Франківської ОДА університети її відмінили. 

Про це заявив один із лідерів РНС, народний депутат України Юрій Дерев’янко в ефірі ТРК «Надвірна».    

«Після того, як «РУХ НОВИХ СИЛ» оголосив, що ми ініціюємо процедуру імпічменту,нам не дозволили зустрітися з студентами. Голова служби безпеки області персонально телефонував ректорам Університету нафти і газу та Прикарпатського, заставивши їх дати заборону на таку зустріч. Голова ОДА Олег Гончарук також шантажував місцеві вузи тим, що не виділятимуться кошти з держбюджету на їх розвиток», - розповів нардеп. 

За словами Дерев’янка, таким чином, Порошенко показав, що він боїться лідерів РНС. 

«Не дозволили, щоб народний депутат міг просто поспілкуватись з студентами і дати відповіді на ті питання, які б їх цікавили. Такого свавілля навіть Янукович собі не дозволяв робити».

Нардеп також розповів, що здійснювався тиск і на місцевих підприємців. 

«Перед тим, як ми мали провести з ними зустріч, їм також телефонували з СБУ. Виявляється вони проводять  персональну роботу з кожним підприємцем, попереджаючи, що вони матимуть проблеми, якщо долучатимуться до акцій, які проводитиме «РУХ НОВИХ СИЛ». Вони бояться і правильно роблять. Адже зараз відбувається наша безкомпромісна боротьба з бандою олігархату Порошенка», - сказав Юрій Дерев’янко.
Поділитися новиною:
Поділитися