14 травня, 15:33

Активісти РУХУ НОВИХ СИЛ привітали бурштинських матерів (ВІДЕО)

Нам є ким пишатись. В місті Бурштин нагородили багатодітних матерів.  На головну сцену місцевого будинку культури вийшли ті, що подарували життя й виховали гідних українців. Серед них і матері, які втратили своїх синів на сході нашої країни. 

Неабиякою повагою у місті користується родина Гичків.  Рік тому місцева вчителька разом зі своїм чоловіком  всиновили четверо рідних братиків та сестричок.  Наймолодшій з них  шість рочків.  

"Ми захотіли допомогти дітям, виховати їх. Спершу важко було, але потихеньку діти звикли, називають нас татусем, мамусею. Батьки у них є, але це неблагополучна родина. Вони знаходились в Мединському реабілітаційному центрі. І ми звідти їх забрали", - розповідає багатодітний батько Іван Гичка.

Такий крок неабияк зворушив бурштинських  активістів партії "РУХ НОВИХ СИЛ". Ось вже кілька років поспіль вони радо опікуються місцевими  родинами, які потребують соціального захисту.  Тож на знак поваги  родині  Гичків вони подарували мультиварку. 

"Для мене, як для матері, це подвиг. Адже я реально розумію, яка важка праця бути мамою. Важливість в тому, що, на жаль, в нашій державі є дуже багато неблагополучних сімей, дуже багато дітей, які покинуті в сиротинцях. І немає належного фінансування для сімей, які беруть в свою родину дітей. Тому намагаємось допомагати таким сім'ям", - розповідає  координатор партії «РУХ НОВИХ СИЛ» в м. Бурштин Ольга Король. 

Окрім цінних подарунків та квітів, матері та їх родини отримали святковий концерт. Тим часом активісти партії "РУХ НОВИХ СИЛ" обіцяють й надалі усіляко підтримувати бурштинські  родини, які потребують  захисту та підтримки. 

Поділитися новиною:
Поділитися