25 травня, 17:26

Депутат обласної ради Марія Рудик привітала школярів Порогівської школи зі святом останнього дзвоника

На свято останнього дзвоника у Порогівську ЗОШ, що в Богородчанському районі,  депутата обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Марію Рудик запросила дирекція навчального закладу. 

У цій школі навчається понад півтисячі дітей. Серед них чимало переможців предметних олімпіад на районному та обласному рівнях, розповідають педагоги.

Відтак, аби підтримати розвиток талановитих школярів, депутат обласної ради Марія Рудик уже два роки поспіль всіляко сприяє оновленню матерально-технічної бази Порогівської ЗОШ. Серед придбаного обладнання музична апаратура, мультимедійна дошка, шкільні парти. 

«Я теж навчалася в цій школі. Як і всі навчальні заклади Богородчанського району, намагаюся підтримувати і Порогівську ЗОШ. Зокрема, тут вдалося частково перекрити дах над спортзалом та навчальним корпусом, який роками протікав. Також відремонтовано і приміщення самого спортзалу. А у корпусі старшої школи замінили вікна, облаштували дитячий майданчик для молодших школярів», - каже Марія Рудик. 

Відтак, зазначила  депутат, найбільшою цінністю держави мають бути саме діти. Тож своїм першочерговим завданням Марія Рудик називає лобіювання інтересів школярів та освітян.

«Органи місцевого самовядування і виконавча влада зобов’язані створити усі умови в навчальних закладах для того, щоб дитина себе почувала комфортно і отримувала якісну європейську освіту», - перконана депутат.

Поділитися новиною:
Поділитися