30 травня, 17:34

Школярі з Тисменецького району отримали нагороди від Юрія Дерев’янка

Грамоти і грошові нагороди від народного депутата України, одного з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрія Дерев’янка за зайняті призові місця на всеукраїнських олімпіадах отримали учні з Тисменицького району. Нагородили також і їхніх вчителів.

Привітала талановиту молодь та їхніх наставників  координатор Івано-Франківської обласної організації партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Тетяна Пришляк. 

«Традиційно  Благодійний фонд Юрія Дерев’янка і уся команда «ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ» вітає переможців всеукраїнських олімпіад.  Цього року призерів на Тисмениччині чимало. Хотілося б вірити, що наступного їх стане ще більше. Кожна перемога і визнання – це величезна і кропітка праця вчителя і дитини. Дуже важливо, щоб вони відчували, що вона буде винагороджена і в грошовому еквіваленті», - каже Тетяна Пришляк. 

Учень Володя Книгницький, який зайняв ІІІ місце на всеукраїнській олімпіаді з історії, від народного депутата Юрія Дерев’янка отримує таку нагороду  вдруге. Хлопець каже, що дуже любить історію і хоче бачити Україну такою ж могутньою, як це було в часи Київської Русі: 

«Тоді це була одна з найрозвиненіших держав у Європі. Треба знати своє минуле, бо в іншому випадку не матимемо майбутнього», - говорить Володя Книгницький

Зазначимо, що подібні грошові нагороди від народного депутата Юрія Дерев’янка отримали учні й вчителі інших прикарпатських шкіл. Зокрема, на окрузі нардепа в Надвірнянському, Богородчанському районах, в Яремче та Отинії. А також в Косівському, Верховинському,Тисменицьокому, Рожнятівському та Долинському районах.
Поділитися новиною:
Поділитися