5 червня, 11:40

«Бурштинцям хочуть нав’язати договори з ДТЕКом», - депутат Ігор Дулик

Мешканців Бурштина ставлять в такі умови, що вони змушені підписувати прямі угоди на теплопостачання з ДТЕКом. Проте, згідно з результатами спілкування депутата Бурштинської міської ради від фракції «ВОЛЯ», партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Ігоря Дулика з виборцями, населення не мало наміру змінювати постачальника  послуг. 

«Я обійшов майже дві сотні квартир, що становить 80 відсотків помешкань мого округу.  Тільки в двох люди мали бажання змінити постачальника послуг. В тридцяти квартирах мешканці не визначились. Решта з опитаних виборців не бачили необхідності в змінах. 
Взагалі, офіційно бурштинці мають діючий підписаний договір на теплопостачання з «Житловиком». Але, згідно з "нововведеннями", за цим комунальним підприємством залишають тільки транспортування, а постачання, трактуючи на власний розсуд законодавство, передають  Бурштинській ТЕС», - розповідає депутат. 
Ігор Дулик вважає, що необхідно врахувати думку населення і провести громадські слухання по такому важливому для долі міста питанню. 
«Рішення, яке нещодавно прийняла сесія, як на мою думку, прийнято з порушенням процедури. Бурштинці не мають мотивації і намірів підписувати договори з ДТЕКом. Тому теплопостачання потрібно залишити за «Житловиком», - говорить Дулик.

Поділитися новиною:
Поділитися