13 червня, 17:24

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка відзначив на Богородчанщині талановиту молодь і їх наставників (ВІДЕО)

Опора нашої країни. Вже кілька років поспіль талановиту молодь Богородчанщини відзначає  народний депутат України, один з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Юрій Дерев’янко. Від нього переможці обласних, всеукраїнських олімпіад та призери конкурсу робіт членів Малої академії наук отримали разові грошові стипендії.

«Мені дуже приємно, що я є представником Всеукраїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка. Такі відзнаки є вагомим стимулом для дітей залишатися в нашій країні, розбудовувати її, робити Європу в Україні, а не віддавати свої здібності за кодоном», - розповідає депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії РНС Марія Рудик.

Залюбки до такого нагородження долучився і сільський голова села Старуня Іван Мосюк.

«Це є приємна місія. Кожна дитина буде рада, що її успіхи оцінили. Тоді вона розуміє, що не даремно вчилася, старалася», - переконаний Іван Мосюк.

Тим часом самі учні певні, що Україна заслуговує на те, аби тут жити та працювати. Мар’яна Середюк є призером  олімпіад з образотвочого мистецтва.  Дівчина  мріє стати дизайнером.


«Я хотіла пов’язати своє життя з дизайном, зокрема, з ландшафтним дизайном. Також можливо стану дизайнером одягу. Я певна, Україна заслуговує на те, щоб я тут залишалась і працювала», - переконана учениця Саджавської школи.

Окремі слова вдячності та нагороди отримали від народного депутата  України, одного з лідерів партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Юрія Дерев’янка й наставники  талановитих учнів.

Поділитися новиною:
Поділитися