18 червня, 15:24

Депутат облради Марія Рудик привітала медиків Богородчанщини з професійним святом

Депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Марія Рудик привітала медиків Богородчанської та Солотвинської районних лікарень з професійним святом. 

Під час урочистостей, які відбулися в Богородчанському палаці культури, Марія Рудик подякувала  медикам за їхню віддану працю.

«Саме медики щодня стоять на сторожі нашого життя і здоров'я. Я хочу подякувати вам за співправцю і розуміння щодо звернень по допомозі незахищеним верствам населення. І персонал, і керівництво Богородчанської та Солотвинської райлікарень завжди підтримують пацієнтів пільгових категорій,  намагаються з лікарняного фонду забезпечити препаратами тих, хто не має змоги їх придбати. Вони це роблять всупереч критичній ситуації з недофінансуванням медицини», — сказала Марія Рудик.

Депутат також нагадала про надважливу роль медиків в складний для України час, які беруть участь  в Операції об'єднаних сил. Зокрема, і медиків з Богородчанщини, які неодноразово їздили на Схід в зону військових дій.

Окрім цього, подякувала головним лікарям Солотвинської райлікарні Манолію Піцуряку та Богородчанської ЦРЛ Юрію Павлушинському за позитивні зміни і оновлення закладів.

«Юрій Павлушинський на посаді керівника всього півроку. Однак і за  такий короткий час він зумів налагодити роботу в лікарні та оновити заклад», — зазначила депутат.

Поряд з цим Марія Рудик запевнила, що вона, як депутат облради від фракції «ВОЛЯ» партії РНС,  та її колеги депутати всіляко сприятимуть розвитку медицини на Богородчанщині, аби громади змогли отримувати якомога якісніші медичні послуги.

Поділитися новиною:
Поділитися