23 липня, 11:43

У Биткові відбувся футбольний турнір "Наші надії" (ВІДЕО)

Вони - майбутнє українського футболу.  У селищі  Битків , що на Надвірнянщині, відбувся турнір "Наші Надії".  Аби позмагатися за звання кращої футбольної команди сюди з'їхалися спортсмени з навколишніх населених пунктів. А це Битків, Ланчин, Красна , Чорний Потік, Пнів та Микуличин. Організовує такі вже традиційні змагання  ФК "Битків". Президентом якого є  депутат Надвірнянської районної ради від фракції «ВОЛЯ» партії "Рух  Нових Сил" Степан Ломпас. Каже, такі футбольні турніри  підвищують рівень спортивної майстерності та стимулюють дітей  до нових звершень. А відтак  український футбол отримує чудове майбутнє.

"Важливість даного заходу в тому, щоб ми надавали дітям можливість займатись спортом. Є дуже перспективні діти і ми, проводячи такі турніри, даємо їм дорогу в юнацьку команду. Також вони мають можливість далі  грати в дорослій команді. І йти далі до чемпіонів світу", - каже президент ФК "Битків" Степан Ломпас. 

Тож на футбольному майданчику, який місцевим спортсменам подарував народний депутат України, кандидат в президенти Юрій Дерев'янко, зійшлися сім команд. Усі  групові етапи виявились доволі запеклими.  Ніхто із суперників не хотів поступатися. Втім юні футболісти з честю приймали як  поразки, так  і перемоги.

"Сьогоднішня гра була цікава. Але ми не реалізували багато моментів. Шкода, але будемо над цим працювати. І на другий раз виграємо", - розповідає учасник турніру «Наші Надії» Григорій Чебурак.

"Гра була тяжкою. Але ми старались і виграли. Футбол для мене це життя. Грати у футбол просто класно", - говорить учасник турніру «Наші Надії»Павло Нагорняк.

Тож  перемогу у турнірі «Наші Надії»  здобула команда ФК "Битків", за переш місце вони отримали 5 тисяч гривень. За 2 місце гравців  Ланчина нагородили 3 тисячами гривень. Третя сходинка та 2 тисячі гривень дістались команді Красної, четверте місце – це Микуличин. Тим часом у організаторів футбольного турніру  вже є чимало планів на майбутнє. Зробити  змагання  більш масштабнішим та  залучати команди з різних куточків Прикарпаття.

Поділитися новиною:
Поділитися