27 липня, 12:04

Юрій Дерев'янко та Андрій Марійчин привітали Яремче з Днем міста

Щорічно в останню неділю липня курортне містечко Яремче, що в Івано-Франківській області, святкує свій День народження. Цьогоріч 29 липня місто відзначатиме 231 річницю. Привітали Яремче і народний депутат України, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко та депутат Івано-Франківської облради Андрій Марійчин.

«Яремче – це зелена перлина Карпат. Тут можна відчути щиру гостинність та автентику нашої культури. Тож щиро вітаю яремчанців з Днем народження міста. Бажаю більших можливостей для розвитку. Нехай Яремче залишається місцем, куди люди з усієї країни приїжджають відпочити душею», - кандидат в президенти, народний депутат України, один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко.

«Вітаю Яремче з 231 річницею! Разом із містом велику яремчанську громаду творять і навколишні населені пункти. Всі спільно працюємо над динамічним розвитком та процвітанням цього карпатського краю. Тож бажаю кожній родині миру, затишку та добра. Аби на Яремчанщині якомога ефективніше розвивалася туристична сфера. А за кілька років наш край приймав зимові Олімпійські ігри», - депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Андрій Марійчин.

Поділитися новиною:
Поділитися