17 липня, 12:05

Депутати Івано-Франківської облради від РНС про підтримку Юрія Дерев’янка на пост президента

РУХ НОВИХ СИЛ на Прикарпатті підтримав кандидатуру Юрія Дерев'янка на посаду президента України. За це делегати майже з усіх районів Івано-Франківщини проголосували  на внутрішньопартійному праймеріз під час позачергової відкритої конференції  обласної організації, яка відбулася цими вихідними в обласному центрі. Під час конференції Юрій Дерев'янко презентував свою програму та озвучив основні чотири напрямки у реформуванні держави. А це неоекономіка, цифрова держава, плавний перехід до прямої демократії та план припинення війни.

Делегати від районних організацій партії «РУХ НОВИХ СИЛ» одноголосно підтримали кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост президента України. Свою підтримку висловили і депутати Івано-Франківської облради.

"Юрій Дерев‘янко - це, насамперед, державник. Людина слова і людина діла. В Юрія є амбіція збудувати дуже успішну країну. І за ним стоїть команда таких самих людей. Вони молоді, патріотичні, здатні брати на себе відповідальність. Ця команда почала формуватися під час подій Революції гідності, пройшла випробування у місцевій владі. 

Юрій Дерев‘янко витримав політичні репресії: від банальних бандитських залякувань режиму Януковича та обливання інформаційним брудом до репресій режиму Порошенка. А це арешти, ув‘язнення політичних соратників, висилки з мішками на головах, прослуховування, порушення вигаданих кримінальних справ та незаконний віджим власності. І це все зробило його тільки сильнішим. 

Юрій Дерев‘янко є дуже хорошим дипломатом. Водночас вміє вести жорстку вуличну боротьбу. Ніколи не йде на компроміси з совістю. 

На нашому шляху спільної політичної діяльності за 5 років було безліч спокус.  Але Юрій жодного разу не зійшов з обраного шляху. Ми віримо, що ми переможемо! Перемога - це сильна, єдиназаможна Україна!" - переконана керівник фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в облраді Ольга Галабала.

«Дерев'янко ніколи не був чиновником. Він займався бізнесом, відтак за особисті зароблені гроші зробив значно більше, ніж дехто за бюджетні. У програмі Юрія Дерев'янка мені імпонує ідея  створення незалежних державних органів з мінімальною кількістю чиновників. Адже лише в цьому випадку можна зламати корупцію.  Підтримую  й ідею повної зміни податкової  системи. При максимально відкритій та простій податковій системі підприємець починає розвиватися та не шукає обхідних, незаконних шляхів для ведення бізнесу», - говорить депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Андрій Марійчин.

«Це політик абсолютно нового рівня. Він має неабиякий досвід спілкування з європейськими політиками. Відтак бачить розвиток України лише за європейськими стандартами. Стосується це, зокрема, діяльності судів, законодавства, покращення рівня життя українців. Я впевнена, що програма Юрія Дерев'янка дуже дієва. В цифровій державі з новою економікою людина буде захищена, матиме соціальні гарантії і стабільність, зможе відстояти свої права. В програмі Юрія Дерев'янка є і блок, який стосується повернення українських територій та відновлення миру.  Вважаю, що президент має бути хорошим менеджером, який не залежатиме від олігархічних кланів. А Дерев'янко саме та людина», - каже депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Марія Рудик.

"Підтримка  кандидатури Юрія Дерев'янка на посаду президента — це позиція цілої нашої фракції в обласній раді.  Оскільки ми неодноразово переконалися, що це є людина слова. Ми твердо віримо, що він зможе змінити ситуацію в Україні на користь людям», — говорить  депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Олег Атаманюк.

«Я вірю в цю людину. Підтримую, перш за все, програму та ідеї, з якими Юрій Дерев’янко йде в президенти України. Вони дозволять створити  абсолютно новітню країну з новою економікою, новими технологіями, прозорістю та позбавитися від корупції», - говорить депутат Івано-Франківської облради від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Ольга Федишина. 

 

«Це політик нового мислення, нового зразка, який має абсолютно відмінну від інших програму виходу України на рівень процвітання. Дерев’янко надзвичайно дієвий, активний та ефективний депутат. Він представляє Прикарпаття вже другу каденцію у Верховній раді, представляв Надвірнянщину в Івано-Франківській облраді.  Він завжди займає принципову позицію у захисті гірських населених пунктів, освітян, медиків. Конкретними діями демонструє, що знаходиться на боці своїх виборців і готовий відстоювати їхні інтереси», - каже депутат Надвірнянської райради від партії «РУХ НОВИХ СИЛ», координатор Івано-Франківської обласної організації   Тетяна Пришляк.


Поділитися новиною:
Поділитися