14 серпня, 14:57

Футбольна команда Білих Ослав отримала у подарунок від Юрія Дерев'янка новеньку форму(ВІДЕО)

У селі Білі Ослави, що у Надвірнянському районі, відродили найпопулярнішу гру у світі.  Вперше за останні кілька років тут  відбувся чемпіонат на першість району  з футболу. Матч розпочався з приємностей. У подарунок від народного депутата України, кандидата в президенти Юрія Дерев'янка новеньку форму отримав кожен гравець команди господарів - «Рокита» Білі Ослави. А це майже півсотні гравців з  юнацької та дорослої команди.

"Три роки тут не було футболу. Сітки, м'ячі ми купили власними силами. А от форма дуже дорога. Коли я звернувся за допомогою, то це питання вирішилося за дві години. І я ніколи б не подумав, що так може бути. І тим більше, що це форма повністю, не лише футболки і шорти. А все: і гольфи, і воротарська форма. Ми дуже вдячні", - розповідає тренер  футбольної команди команди  «Рокита»  Білі Ослави Василь Струк. 

Неабияк радіють новенькій формі самі футболісти. Бо ж вона, кажуть, додає впевненості  й налаштовує на перемоги

"Це дуже класно і дякуємо. Бо в нас стара форма і немає в чому грати. І ми дуже задоволені, адже в нас три роки не було футболу і більшість молоді не йде в спорт, а в бари", - говорить капітан команди  Володимир Саксон.

Підтримка спорту є одним з головних пріоритетів у роботі кандидата в президенти Юрія Дерев'янка.  А тому залюбки відгукується на потреби молоді.

"Наявність футбольної команди для села це не лише можливість представити рівень села на тому чи іншому змаганні. А й можливість для молоді проводити з користю час , займатись спортом і досягати результатів.  А тому завжди Юрій Дерев'янко, як народний депутат, сприяв розвитку спорту не лише у Надвірнянському районі, а й по Україні. Допомагав облаштувати спортивні майданчики, надавав інвентар та нагороджував   призерів різноманітних спортивних змагань", - каже помічник народного депутата України Юрія Дерев'янка Ольга Ганиш. 

Перша футбольна гра у Білих Ославах принесла і перші досягнення. З рахунком 2-0 команда «Рокита» одержала перемогу над командою «Темп» села Молодків. 

Поділитися новиною:
Поділитися