30 серпня, 03:02

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка нагородив кращих учнів і вчителів у Долині (ВІДЕО)

У їхніх руках майбутнє країни.  Сотні призерів обласних та всеукараїнських шкільних олімпіад, різноманітних творчих та спортивних конкурсів відзначили у місті Долина. До нагородження традиційно долучився й  Всеукраїнський Благодійний Фонд Юрія Дерев’янка.  

 «Вже не перший рік народний депутат Юрій Дерев’янко підтримує обдаровану молодь. Якщо хтось думає, що найкращі інвестиції в будівництво, бізнес, то ні. Найкраще – у наших дітей, у наше майбутнє. Щоб вони ставали кращими, освіченішими», - каже координатор  Долинської районної організації партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Іван Дирів. 

Один за одним на сцену тутешнього будинку творчості виходять юні уми і таланти Долинщини. Більшість з них випускники, які вже обрали для себе майбутню професію.

«Я багато подорожую, маю можливість спостерігати за всіма європейськими країнами. І коли бачу цих прогресивних дітей і наскільки вони успішні, то розумію, що в України хороше майбутнє . Якщо  не намагатимуться втекти закордон, а працюватимуть на благо своєї країни. І тоді все буде в нас добре», - каже учениця Долинської спеціалізованої школи №6 Марія Гриневич.

Радіють успіхам своїх вихованців і викладачі.  До речі, їх робота також не залишилась поза увагою. Від Всеукаїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка вони отримали  грошові відзнаки.  

 «Сьогодні це є  вчительські жнива. Ми бачимо результати  над якими працюємо щоденно , намагаючись все більше і більше  віддати дітям . І, звичайно, це є велика мотивація для наших учнів. Тому що отримувати нагороди і від райради, і від міської ради, і від фонду Юрія Дерев’янка, який завжди нам допомагає, це завжди приємно. І дає поштовх нам здобувати і на наступний рік перемогу і бути кращими в нашому районі», - каже директор Долинського академічного гуманітарного ліцею №6 Юрій Петренко.

Поділитися новиною:
Поділитися