29 серпня, 02:53

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка відзначив у Верховині талановитих учнів та їх вчителів (ВІДЕО)

За ними – майбутнє України. Переможців обласних та всеукраїнських шкільних олімпіад, призерів творчих та спортивних конкурсів на Верховинщині відзначив Благодійний Фонд Юрія Дерев’янка. Не оминули увагою і наставників талановитих школярів, які чимало вклали в успіх своїх учнів.

"Вже традиційно Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка нагороджує вчителі та дітей, які беруть участь в різноманітних олімпіадах та конкурсах", - розповідає депутат Верховинської райради від Фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Ольга Соломійчук.

"Підтримка талановитих дітей - це ключова річ в нашому майбутньому, з них виростуть відомі вчителі, медики, спеціалісти у сфері ІТ-технологій, які зможуть нашу країну підняти на зовсім інший рівень. Насправді це перемога, вони наше майбутнє, ми гордимося такими дітьми, які є на Гуцульщині, зокрема на Верховинщині",-додає  депутат Івано-Франківської облради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Олег Атаманюк. 

Верховинщина виявилася рясною на  школярів з творчими талантами. Серед стипендіатів Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка – діти, які займаються малюванням та ткацтвом. Зокрема, учениця Верховинської школи Вікторія Антонів з-поміж тисячі учасників  міжнародного мистецького конкурсу «Золотий мольберт»  здобула срібло за творчу роботу  «Ангел моєї душі».

"Цей ангел асоціюється в мене з миром в Україні, він наче охороняє нашу державу. Така підтримка дає можливість зрозуміти, що ми працюємо не просто так, що наша робота цінується", - розповідає Вікторія.

Тим часом вчителі переконані,  така увага від Благодійного Фонду дає дітям наснагу до ще більш вагомих успіхів. 

Підтримуватиме Благодійний Фонд Юрія Дерев’янка талановитих школярів Верховинщини і надалі.

Поділитися новиною:
Поділитися