4 вересня, 15:15

Юрій Дерев'янко зустрівся з вчителями у рідній надвірнянській школі (ВІДЕО)

Цей навчальний рік буде найвідповідальнішим для усієї країни. На цьому  під час відвідин рідної Надвірнянської школи №1 наголосив народний депутат України Юрій Дерев'янко.  Тут він згадав про шкільні роки та відверто поспілкувався з вчителями. Зокрема  розповів про те, що готовий висувати свою кандидатуру на посаду президента, аби повернути країну українцям.

"Найскладніше питання - як нам подолати цю систему, коли де-факто є 15-20 людей, які все контролюють: економіку, всі центральні канали телебачення і найголовніше-механізм формування влади. І найгірше, що це контроль над нашим  майбутнім. Я вважаю, що ми уже втратили той час, коли ми можемо косметичними реформами міняти цю систему. Її потрібно радикально перебудувати", - переконаний Юрій Дерев'янко.

Побудова нової системи замість ремонту старої. Ось головне завдання, яке ставить перед собою Юрій Дерев'янко. А задля цього пропонує  впровадження неоекономіки, цифрової держави, прямої демократії та  план припинення війни.

"Це є шанс для країни отримати новий поштовх для швидкого розвитку. І це реально. Тому для себе я прийняв відповідальне рішення. І якщо ми українці усі разом зберемося, то зможемо пришвидшити і отримати все, за що виступали 4 роки тому на Революції Гідності", - каже кандидат в президенти.

Наміри Юрія Дерев'янка поділяє більшість освітян. Мовляв, будучи народним депутатом України, він показав, як  потрібно не словом, а ділом змінювати цю країну.

"Юрій Богданович достатньо для своєї рідної школи робив і робить. До прикладу, вікна в актовій залі за його сприяння придбані, фойє за його сприяння, класи, кабінети, меблі. Чимало зроблено", - розповідає директор загальноосвітньої  Надвірнянської школи I-III ст. №1 Петро Маланюк.

Насамкінець Юрій Дерев'янко  побажав освітянам успішної роботи в країні, з якої не треба тікати, аби себе реалізувати.

Поділитися новиною:
Поділитися