10 вересня, 12:46

Юрій Дерев'янко виступає за те, аби "Слава Україні" стало вітанням для ЗСУ та поліції(ВІДЕО)

Вітанню «Слава Україні» – бути! Кандидат в президенти України, один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко підтримує ухвалення закону України, який затверджує нове військове привітання - «Слава Україні – героям слава».  Таким гаслом патріотичний дух підтримували в УНР та ОУН – УПА українці, які боролися за свою незалежну державу, каже Дерев’янко. І саме їм ми завдячуємо, що зараз Україна має державність.

"Вони з таким вітанням йшли в бій, з таким вітанням вони точно розуміли, що державність тоді не здобудуть, але вірили, що їхні діти, внуки та правнуки зможуть отримати незалежність і ми її зараз отримали. Я вітаю, коли ми це радянське вітання змінюємо на українське "Слава Україні", - розповідає Дерев'янко.

Вітання, що возвеличує  і підносить бойовий дух, необхідно впровадити і в інших військових формуваннях та в поліції, вважає народний депутат.

"Це відповідає нашому духу, нашій традиції , нашим найкращим героям, які надихалися таким вітанням, коли відстоювали незалежність України. Боролися за Україну", - каже нардеп.

З таким привітанням міністр оборони вже звертався до військовослужбовці на параді до Дня Незалежності. Узаконити його народні обранці планують наступного тижня.

Поділитися новиною:
Поділитися