9 жовтня, 13:31

Міністерство молоді та спорту відзначило депутатку Верховинської райради

За роботу у  християнській організації для сім’ї, дітей та молоді «YMCA Карпати» депутат Верховинської райради від фракції «ВОЛЯ»партії «РУХ НОВИХ СИЛ»Ольга Соломійчук отримала подяку від Міністерства молоді та спорту. 

Ольга Соломійчук уже 20 років працює з дітьми, молоддю та сім’ями не лише Верховинщини, а й Прикарпаття загалом. Як голова правління «YMCA Карпати», постійно організовує тематичні табори, тренінги , семінари, фестивалі  та подорожі по цілому світу. Крім того, Ольга Соломійчук стала натхненником відкриття у Верховині молодіжного центру «Вільний простір «ДУМКА».  

«Дякуючи цій організації ми їздимо по цілому світу. Лише за останній час відвідали Чехію, Німеччину, Норвегію, Францію. Діти та молодь бачать як живуть іноземці, діляться своїм досвідом. А з 2007 року делегації з різних країн світу почали приїжджати і до Верховини. Кажуть, що такий молодіжний центр як у верховині унікальний, їм цікаво ділитися досвідом з нами», - розповідає Ольга Соломійчук.

Подяка від Міністерства молоді та спорту, каже Ольга Соломійчук, це оцінка багаторічної праці та стимул наполегливо працювати і надалі.

«Мені важливо щоб діти та молодь були зайняті корисними справами, а не шкідливими звичками.  Щоб вони бачили як живуть у світі і жили краще. Важливо, аби тягнулися до кращого і до світлого. Прагнемо, щоб наші діти були здорові і горнулися до Бога», - каже Соломійчук.


Поділитися новиною:
Поділитися