2 листопада, 14:03

Мер Нетішина Супрунюк заявив, що працює в команді «ВОЛІ» і переговорів з іншими партіями не веде

В соцмережах поширюють неправдиву інформацію про нібито балотування мера Нетішина Олександр Супрунюка, який є активістом партії «ВОЛЯ», в народні депутати від партії «Батьківщина».

Про це написав сам Олександр Супрунюк в Facebook.

«Давно не звертав уваги на помийні вигадки вундеркіндів-ботів з соцмереж. Цікаво що дві м’яко кажучи тенденційні групи ведуть люди з Києва та Франківська. Причому нещадно видаляють всіх неугодних, в тому числі і мотивуючи тим, що іногородні. Для чого-зрозуміло. Щоб кидати всілякі вигадки в очищене від опонентів середовище. Черговий викид професійного асенізатора з Франківська викликав лише здивування і закономірне запитання-шо ж воно курить? Вже й забув про це, але вже кілька знайомих передають, що є люди, які приймають маячню за чисту монету», - обурився Супрунюк.

Він підкреслив, що ні в які партії він не вступав і вступати не збирається.

«Ні з ким переговори не вів і не веду. Планів щодо балотування в депутати ВР не маю. Я залишаюсь з командою Волі в місті Нетішин та в Україні. Ганьба продажним іудам, які наносять шкоду місту і Україні брехнею, маніпуляціями та інтригами», - підкреслив мер Нетішина.

 Він запевнив, що має непочатий край роботи та закликав мешканців Нетішина не вірити в провокації та не читати маячню.

Нагадаємо, Олександр Супрунюк був вдруге обраний мером Нетішина на виборах 25 жовтня 2015 року. 52,2% виборців віддали за нього свої голоси.

На позачергових виборах 25 травня 2014 року Супрунюк також переміг на виборах. Тоді за нього проголосували 36,6% тих, хто прийшов на виборчі дільниці.

Поділитися новиною:
Поділитися