21 листопада, 16:38

Юрій Дерев'янко закликав Верховну Раду скасувати закон про розмитнення автомобілів(ВІДЕО)

Депутати ВР не спромоглися підтримати вимоги близько мільйона власників авто на іноземних номерах.  Сьогодні у Верховній Раді народний депутат , кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко вимагав від народних обранців обернутися обличчям до людей й підтримати його постанови, які  мали скасувати  драконівські  закони про розмитнення авто на іноземній реєстрації.  

Нагадаємо, вчора  автомобілісти  оголосили про безстрокову акцію протесту й вийшли до стін Адміністрації Президента. Разом із ними був один з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ", кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко. Саме він одним із перших заявив про те, що новоприйняті  закони були проголосовані шляхом кнопкодавства та без врахування думки власників авто.

"Скасувати коефіцієнт віку. Це ключове питання, яке влаштовує усіх. І тих людей, які купують нові авто і  тих, що купують вживані авто. І ця проблема на якийсь період вирішена. І люди зможуть нормально жити, працювати  і не пікетувати під ВР. Тому це проста і зрозуміла вимога. Але цю вимогу потрібно реалізувати. Або скасування цього   закону , або вето президента із зауваженнями до ВР", - говорить один з лідерів партії РНС, кандидат в Президенти України Юрій Дерев'янко.

Підтримують позицію Дерев’янка  тисячі власників авто, які вийшли на акції протесту в різних куточках України.   Люди певні –ці закони  є грабіжницькими та антинародними.

"За автомобіль "Волга" потрібно буде платити 70 тис. грн. податку, "Жигуль" - близько 30 тис. грн. Хоча закон на розкіш в нас не працює. А податки будуть з людей збирати методом тиску і викручування рук", - організатор всеукраїнської акції, голова ГО «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич.

"Цій владі залишилось півроку. Вони хочуть наповнити пенсійний  фонд, а не мають чим платити пенсії. Тому хочуть в останній момент урвати так, як приблизно рвав Янукович",-каже учасник акції в Іванор-Франківську Василь Дутчук. 

"Обурює те, що простий робітник їде в Польщу і може заробити собі на машину. А тут люди роками збирають і не можуть наскладати. Бо то тарифи піднімуть втричі, то ще якась в них проблема", - говорить учасник акції у Івано-Франківську Руслан Мельник.ЗК.                                                                                                                                 

За увесь час акції  в столиці  до людей не вийшов жоден високопосадовець. Така позиція неабияк обурила нардепа Дерев’янка.  Твердить, проблема "євроблях" - це не проблема автівок на іноземних номерах, а повне ігнорування  негараздів українців  загалом. Тож Юрій Дерев’янко висловив впевненість, що наступного року українцям таки вдасться перезавантажити владу.  І  впровадити ставки, які діють в Європейських країнах . 


Поділитися новиною:
Поділитися