23 листопада, 12:24

Дерев'янко виступив проти оподаткування українців-заробітчан(ВІДЕО)

Працюєш за кордоном-плати Україні податки! Такі наміри у Міністерства соцполітики. Зокрема його очільник Андрій Рева заявив про те, що 10 мільйонів українців-заробітчан повинні платити податки в Україні. Така ініціатива неабияк обурила народного депутата, одного з лідерів партії РНС, кандидата в президенти Юрія Дерев’янка.  Бо, певен, таким чином  влада ще більше принижує українців

"Українці, які заробили гроші за кордоном, в Україні мають оподатковуватись за ставкою НУЛЬ! І бажання уряду оподаткувати всі гроші , які українці пересилають в Україну –це ніщо інше, як бажання в черговий раз обікрасти українців. Їм видається, що для того, аби корова давала більше молока, її треба менше годувати, а більше доїти", - говорить один з лідерів партії РНС, кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко.

Неабияк обурюють можливі нововведення й  прикарпатців.  Кажуть,  люди лишають свої родини не з доброго життя. Безробіття, зростання тарифів на комунпослуги та  скажені ціни змушують   їх шукати заробітки по світах

"Якщо так буде, то  люди будуть мітингувати. Це буде великий удар по всіх сім’ях. Адже багато людей виїздить за кордон. Зараз люди і так виживають хто як може. А вони ще хочуть й на цьому заробити. Ти працюєш за кордоном - латити маєш державі. А яке пояснення?! Я не знаю, які пояснення мають бути, аби люди зрозуміли", - говорить іванофранківець Іван. 

"Та заробітчани ж присилають в Україну долари, євро. Люди тут їх вкладають, купують квартири. Є дохід для держави? Є!. Купують продукти, все купують. І ще з них збирати гроші? За що?!За те, що держава не може забезпечити роботою. Виїздить молодь!А шо далі буде?!", - ділиться враженнями іванофранківчанка Марта.

Щороку, каже Дерев’янко, заробітчани пересилають в Україну від 6 до 10 мільярдів доларів. Та замість того, щоб думати, як створити робочі місця та повертати  цих людей  в рідну країну, чиновники  знаходять нові способи, аби заробітчани  просто не повертались. 

"Я вважаю, що уряд має бути сконцентрований на тому, аби створювати робочі місця, щоб українці нікуди не їздили. А це означає прибрати монополії, корупцію, ризики для будь-якого інвестора, які пов’язані з бандитизмом. І створити врешті нормальні умови, і інвестиційні, і податкові" - переконаний  Дерев'янко.

Відтак нардеп висловив впевненість, що наступного року українцям таки вдасться перезавантажити владу.  І закликає долучатись до команди людей змін, які стали опором старій системі та точно знають, як здобути перемогу у війні з олігархатом

Поділитися новиною:
Поділитися