12 грудня, 15:13

Депутати від «ВОЛІ» просять передбачити в районному бюджеті на 2019 рік кошти на ремонт доріг, мостів та на соціально-економічні об’єкти Надвірнянщини

Відремонтувати дороги, мости та соціально-економічні об’єкти в Надвірнянському районі. Фракція «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» під час сьогоднішнього сесійного засідання Надвірнянської райради у спільному депутатському запиті висловила свої пропозиції щодо фінансування 33 об’єктів в різних населених пунктах району. 

Депутати переконані, що в районному бюджеті на 2019 рік необхідно передбачити кошти  на добудову Битківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, облаштування стадіону та ремонт міні-стадіону зі штучним покриттям в селищі Битків, облаштування вуличного освітлення по вул. Промисловій в Биткові. 
Також депутати просять встановити огорожу навколо Битківської ЗОШ та відремонтувати пішохідні містки в селищі Битків. 

В селі Білозорина, йдеться у запиті, необхідно профінансувати облаштування штучного покриття на існуючому комплексному спортивному майданчику для фізкультурно-оздоровчих занять учнів місцевої школи. 

А от на території Пнівської ЗОШ варто встановити штучне покриття на існуючому спортивному майданчику 

В Білозоринській школі депутати просять профінансувати облаштування внутрішнього туалету. 
У селі Цуцилів з районного бюджету волівці просять профінансувати ремонт сільської ради. Адже  в приміщенні розміщені ще й бібліотека, ФАП, Будинок культури.

Також для Цуцилова за кошти з районного бюджету просять придбати 10 контейнерів для роздільного збору сміття та облаштувати відповідні контейнерні майданчики.

Для  Лісної Тарновиці «ВОЛЯ» відстоює фінансування на ремонт будинку культури. 

Окремим пунктом у депутатському запиті виділений ремонт доріг на Надвірнянщині. Зокрема, йдеться про дорогу загального користування місцевого значення Надвірна-Бистриця, Битків-Білозорина, Надвірна-Бистриця (на ділянках об’їзду с. Пнів),  Тлумач-Лісна Тарновиця;Богородчани-Ланчин. Також депутати виступають за фінансування комунальної дороги в селищі Битків по вул. Михайлюка та   комунальних доріг в селі Цуцилів. 

І наголошують на необхідності відремонтувати міст через річку Бистриця Надвірнянська на дорозі загального користування місцевого значення Битків-Білозорина та міст через річку Слобушниця на автомобільній дорозі загального користування державного значення Делятин-Раківчик, в селищі Ланчин.

Просять депутати виділити кошти з районного бюджету і на співфінансування створення Центру спадщини Пнівського замку та відповідної сервісної інфраструктури та проведення там фестивалю історичної реконструкції.

    
Поділитися новиною:
Поділитися