12 грудня, 16:40

Встановити світлофори на дорозі Яблунів-Делятин просить в керівництва Надвірнянського району депутат від «ВОЛІ» Іван Гнатишин

Щоб убезпечити пішоходів та водіїв у селі Заріччя від небезпечних ситуацій, там необхідно терміново встановити світлофори. З таким депутатським запитом під час сьогоднішнього сесійного засідання Надвірнянської райради виступив депутат від фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Іван Гнатишин.

Він зазначив, що після ремонту дороги загального користування місцевого значення Яблунів-Делятин, яка з’єднує значну кількість населених пунктів Надвірнянського району, виникла необхідність забезпечити безпеку дорожнього руху для усіх його учасників. Адже автомобільне  навантаження на цей автошлях значно зросло.

«В селі Заріччя Надвірнянського району, через яке пролягає дорога Яблунів – Делятин, а саме на ділянці дороги, де розташована зупинка під назвою «Київський вокзал», неодноразово виникали небезпечні ситуації за участю водіїв транспортних засобів та пішоходів. Зазвичай причиною таких ситуацій є порушення  правил дорожнього руху та відсутність необхідної кількості засобів для регулювання такого руху», - йдеться у запиті.

На встановленні світлофора у небезпечному місці неодноразово наголошували і мешканці села Заріччя.
Поділитися новиною:
Поділитися