13 грудня, 14:05

Забезпечити якісні умови перевезення пасажирів з Надвірної до Івано-Франківська просить в керівництва Надвірнянського району Тетяна Пришляк

Попри те, що якість послуг пасажирських перевезень на маршруті Надвірна-Івано-Франківськ у вкрай незадовільному стані, вартість проїзду тут щоразу збільшується. Відтак на сесійному засіданні Надвірнянської райради керівник фракції «ВОЛЯ» партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Тетяна Пришляк звернулася до керівництва району з проханням забезпечити комфортні умови перевезення пасажирів.

Йдеться про належну температуру всередині автобусів, справність сидінь та вікон, можливість доступу осіб з обмеженими чи особливими фізичними можливостями до користування автобусами. 

«До мене, як депутата Надвірнянської районної ради, звертаються жителі Надвірної та сіл Назавизів, Фитьків, Перерісль, Лісна Тарновиця Надвірнянського району. Неодноразово користувачі громадського транспорту висловлюють свої думки щодо непрофесійної поведінки водіїв. Зокрема пасажири повідомляють про неетичне ставлення та образливі висловлювання, використання ненормативної лексики. Крім цього, скаржники особливу увагу звертають на умови перевезення, адже значна кількість автобусів з часом їхньої експлуатації більше не відповідають комфортним та безпечним умовам», - йдеться у депутатському запиті депутата Надвірнянської райради Тетяни Пришляк.

Окрім того, депутат  звернула увагу керівництва Надвірнянщини і на необхідності переглянути та знизити вартість проїзду по маршруту Надвірна-Івано-Франківськ та маршрутах Надвірна-населені пункти в напрямку до Івано-Франківська.

Поділитися новиною:
Поділитися