13 грудня, 16:37

Придбати для Цуцилова сміттєві контейнери та облаштувати для них майданчики просить в керівництва району депутат від «ВОЛІ» Іванна Савчук

Для роздільного збору сміття у селі Цуцилів необхідно придбати  10 контейнерів та облаштувати для них відповідні майданчики.  Виділити кошти на такі потреби у керівництва Надвірнянського району просить депутат від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Іванна Савчук.

Під час сесійного засідання Надвірнянської райради депутат зазначила, що впродовж останнього десятиліття в Україні спостерігається прогресуюче накопичення відходів. А відсутність достатньої кількості контейнерів для збору та зберігання побутових відходів у населених пунктах призводить до утворення несанкціонованих звалищ.

«Щоб зменшити шкідливий вплив сміття на навколишнє середовище та покращити санітарний стан в Цуцилові необхідно впровадити роздільний збір побутових відходів», - зазначила Іванна Савчук.

Нагадаємо, в Надвірнянському районі з червня 2017 року діє Програма поводження з твердими побутовими відходами, яка передбачає заходи до 2020 року.

Поділитися новиною:
Поділитися