15 грудня, 13:41

Дерев’янко розповів у Івано-Франківську, як перезавантажити країну з допомогою людей змін (ФОТО+ВІДЕО)

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко презентував прикарпатцям свій план побудови успішної України: з неоекономікою, елементами прямої демократії та цифрової держави. 

Під час зустрічі з активом у Івано-Франківську він закликав  об’єднуватися навколо прогресивних  ідей, а не навколо політиків і формувати команду людей змін.

«Країна щодня втрачає потенціал- своїх людей. Насправді ситуація в державі дуже непроста, але ми можемо зробити все своїми руками. 300 тисяч людей здатні змінити країну,  якщо вони будуть  готові брати на себе зобов’язання.  Я об’їздив Україну за останні місяці уже кілька разів. І побачив, що зараз люди готові об’єднуватись і робити якісні зміни», - наголосив кандидат в президенти.

За словами Дерев’янка, активні люди мають з’явитися скрізь, від сільради до облради та парламенту.

«Якщо ви готові віддати 3-5 років, прийшовши в будь-яку раду, то на всіх рівнях ми разом зможемо витіснити нафталін із влади. При цьому маючи конкретний план дій. Якщо хочемо, щоб на кожному рівні відбувалися зміни, треба брати відповідальність на себе», - переконаний Дерев’янко.

На зустріч з кандидатом в президенти до Івано-Франківська з’їхалися люди з усієї області. Чимало серед них і тих, хто дізнався про програму Юрія Дерев'янка з мережі Фейсбук. Кажуть, сучасні погляди Дерев’янка на розвиток України дають надію. Навіть попри тотальну зневіру в Україні розуміють, що саме молодь має робити рішучі кроки в її розбудові.

«Скільки я себе пам’ятаю, в Україні була одна революція, друга. Однак, коли я питаю своїх батьків, чи підуть на вибори, вони кажуть, що немає сенсу, бо політики для них за 5 років нічого не зробили, то чому вони повинні тратити свій вихідний і йти голосувати за людину, яка, скоріш за все, знову нічого не зробить. Тому хочеться приєднатися до команди, яка реально може здійснити зміни на краще», - говорить іванофранківчанка Тетяна Тругак.

«Дерев’янко мотивує і я вірю, що все вдасться. До прикладу, пункт його програми щодо цифрової держави. Багато з моїх знайомих підтримує його позицію з приводу блокчейну, криптовалюти. Цифрова держава – це реальність уже в багатьох країнах», - ділиться враженнями від зустрічі Володимир Крайник з Богородчан.

«Змінювати країну можуть активні, небайдужі люди, з високими моральними принципами, яким небайдужа доля країни, свого села, міста чи вулиці. Люди, які зроблять все, щоб завтра було краще жити, аніж сьогодні», - каже долинянин Іван Дирів.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії «РУХ НОВИХ СИЛ», які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ. Президентська програма Дерев’янка передбачає кардинальну побудову нової системи, а не ремонтування старої, через впровадження неоекономіки, цифрової держави, елементів прямої демократії, а також містить план припинення війни.


Поділитися новиною:
Поділитися