11 січня, 16:02

Дерев’янко пояснив, чому партія «ВОЛЯ» в 2019 році буде йти на вибори самостійно (ВІДЕО)

Політична партія «ВОЛЯ» прийняла рішення вийти з партнерства з РУХОМ НОВИХ СИЛ та Михайлом Саакашвілі, щоб не втратити шанс у 2019 році змінити Україну. 

Про це заявив один з лідерів партії «ВОЛЯ», кандидат в Президенти, народний депутат Юрій Дерев’янко під час прямого ефіру в Facebook.


Політик запевнив, що «ВОЛЯ» має сформовані потужні команди практично в кожній області України, які рішуче налаштовані на 2019 рік.

«Ми чудово розуміли, що наші партнери мали пріоритетом Грузію, а наші пріоритети незмінні – це Україна. Ми всі хочемо мати Україну сильною, незалежною державою, вільною від корупції, від усіх бариг, від усіх олігархів і ми точно розуміємо, що, навіть якщо наші політичні партнери тимчасово мають якісь інші пріоритети , ми не можемо зупинятися на місці», - заявив Дерев’янко.

Він повідомив, що партія «ВОЛЯ» в 2019 році буде брати участь у президентських та парламентських виборах. За інформацією Дерев’янка, 26 січня відбудеться з’їзд політичної партії «ВОЛЯ».

«Це єдина партія, яка жодним чим не пов’язана з жодним олігархом , яка не стала частиною системи, яка встояла на всіх рівнях і у ВРУ, і в обласних радах , в міських, і в районних радах, де ми маємо місцевих депутатів», - підкреслив Дерев’янко.

Він додав, що всі ці люди прийняли рішення в кінці минулого року рухатись самостійно. «Це величезна команда людей - понад 19 обласних організацій, обласних команд, понад півсотні різного рівня депутатів , в тому числі мери, які були обрані в 2015 році», - уточнив Дерев’янко.

Він зауважив, що всі ці люди не можуть залишатись осторонь і чекати поки щось автоматично відбудеться.

«Тільки разом ми можемо змінити цю систему і зробити так, щоб політичний, соціальний ліфт в країні нарешті запрацював. Від нашої з вами волі залежать наша доля. Саме від волі більшості українців буде залежати те, хто стане президентом і те, яким шляхом буде рухатись Україна. Ми маємо не втратити цей шанс і перемогти!», - підкреслив Дерев’янко.

Він долав, що команда «ВОЛІ» має знання і досвід, як зробити щоб кожен українець був впевнений в завтрашньому дні, як стрімко розвивати економіку, як повернути Донбас і Крим і отримати перемогу.

Юрій Дерев’янко закликав усіх активних людей, які розділяють ці погляди, приєднуватись до команди «ВОЛІ».

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко під час Форуму команди Дерев'янка 24 грудня 2018 року заявив, що прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі.

Його рішення підтримали 19 обласних команд РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад.

Поділитися новиною:
Поділитися