11 січня, 16:07

Дерев’янко: У 2019 році наші бюлетені стануть бруківкою, яку ми тримали на Майдані! (ВІДЕО)

2019 рік, на який заплановані президентські і парламентські вибори, буде абсолютно вирішальним для долі кожного українця на найближчі 5-7 років. 

Про це заявив один з лідерів партії «ВОЛЯ», кандидат в Президенти, народний депутат Юрій Дерев’янко під час прямого ефіру в Facebook.

«Саме цей рік буде визначати, що буде з нами, з країною, нашими родинами у найближчі 5-7 років. Абсолютно очевидно, що ми не завершили те, що розпочали ще 5 років назад. Майдан завершився, але Революція не завершилась. Все, з чим ми боролись, нікуди по факту не ділось, додалась війна, яка триває вже 5 років і яку ніхто не називає війною», - констатував нардеп.


Він додав, що ніхто не покараний з тих, хто вбивав людей на Майдані, та з тих, хто давав команду вбивати.

«Також ніхто не покараний з тих, хто розграбував Україну. Такі люди як Ахметов, Льовочкін, Пінчук себе дуже комфортно почувають, вони є частиною систему, яку Порошенко прибрав до своїх рук. Всі інші його посіпаки - Луценко, Аваков , Семочко, Демчина захищають не простих українців, а людей, які тимчасово знаходяться у владі. Весь телевізійний простір контролюється Порошенком і ви не почуєте на жодному каналі ніякої критики», - сказав політик.

Дерев’янко підкреслив, що саме виборчий бюлетень двічі у 2019 році має зіграти роль мирної зброї, яка дасть можливість в безкровний спосіб змінити владу і систему.

«У 2019 році наші бюлетені стануть нашою бруківкою, яку ми мали у 2013-2014 році на Майдані. Наше найголовніше завдання на 2019 рік – це цю олігархічну систему разом за цей рік змінити», - закликав Юрій Дерев’янко.

Він вважає, що чинних представників влади потрібно притягнути до політичної відповідальності, а потім – до кримінальної.

«Ми розпочали цю роботу в 2018 році і протягом року знайшли величезну кількість однодумців, людей які все більше і більше розуміють, в чому дійсно корінь зла, які не хочуть, щоб далі панувала та феодальна, олігархічна, бандитська модель», - заявив Дерев’янко.

«Ми чудово розуміємо, що кинувши виклик цій системі і використовуючи 2019 рік як рік мирної, безкровної зміни влади, це можуть зробити люди ідейні, об’єднані у величезну команду» , - підсумував Дерев’янко.

Нагадаємо, політична партія «ВОЛЯ» прийняла рішення вийти з партнерства з РУХОМ НОВИХ СИЛ та Михайлом Саакашвілі, щоб не втратити шанс у 2019 році змінити Україну.

Поділитися новиною:
Поділитися