16 січня, 15:22

"ВОЛЯ - партія вільних людей, які чітко знають, як змінити Україну, - Юрій Дерев'янко (ВІДЕО)

"ВОЛЯ" –партія вільних людей, які чітко знають, як змінити Україну, аби вона таки стала сильною, безпечною та Європейською державою. Про це на своїй сторінці у фейсбук, спілкуючись з українцями, заявив народний депутат, лідер партії "ВОЛЯ", кандидат в Президенти Юрій Дерев’янко.

Він відзначив, що партія «ВОЛЯ», яка нещодавно вийшла з партії РНС Михайла Саакашвілі,  в 2019 році буде брати участь у президентських та парламентських виборах. А виборчий бюлетень має двічі  зіграти роль мирної зброї, яка дасть можливість назавжди змінити нині діючу олігархічну систему.

"Усіх їх спершу треба притягнути до політичної відповідальності, не проголосувавши за них на виборах. За те, що вони обіцяли 4-5 років і нічого з цього не зробили.  А потім притягнути їх до  кримінальної відповідальності. Тих, хто продовжував  грабіжницьку політику, далі продовжував порушувати закони. Це ми можемо зробити цього року", - каже Юрій Дерев’янко. 

Політик запевнив, що «ВОЛЯ» вже має сформовані потужні команди в різних куточках України.

"Це єдина партія, яка не пов’язана з жодним олігархом, яка не стала частиною системи, яка встояла на всіх рівнях і у ВРУ, і в обласних радах, в міських, і в районних радах, де ми маємо місцевих депутатів і всі ці люди прийняли рішення рухатись самостійно", - говорить нардеп.

Тож нині команда «ВОЛІ» пропонує свій план побудови успішної країни через впровадження неоекономіки, цифрової держави та елементів прямої демократії . Мають волівці й  чіткий план припинення війни. Реалізувати усе це цілком реально, певен Дерев’янко й закликає однодумців долучатися до команди людей змін.

"Тільки разом ми можемо змінити цю систему і зробити так, щоб політичний, соціальний ліфт в країні нарешті запрацював. Від нашої з вами волі залежать наша доля. Саме від волі більшості українців буде залежати те, хто стане президентом і те, яким шляхом буде рухатись Україна. Ми маємо не втратити цей шанс і перемогти", - переконаний Дерев'янко.

Поділитися новиною:
Поділитися