17 січня, 18:23

Юрій ДЕРЕВ’ЯНКО: “ТІЛЬКИ ВОЛЯ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ!”

ВОЛЯ ДО БОРОТЬБИ

2019 рік буде надзвичайно важливим. Цього року ми визначатимемо, що буде з нами, нашими родинами, нашою країною найближчі 5-7 років. 

Очевидно, що ми не завершили розпочате 5 років тому під час Євромайдану.
Ключові проблеми країни не вирішено: продовжується війна, не покарано нікого з тих, хто вбивав наших побратимів на Майдані та віддавав злочинні накази, залишаються безкарними ті, хто розграбував Україну. Ахметов, Льовочкін, Пінчук, Медведчук, Фірташ та подібні їм почуваються дуже комфортно і залишаються частиною системи, яка просто перейшла в управління від Януковича - Порошенку.

Тому Революція Гідності не завершиться, доки на тілі України продовжує паратизувати стара корумпована олігархічна система.

У 2019 році ми перенесемо боротьбу з вулиць на виборчі дільниці. Двічі протягом цього року на президентських та парламентських виборах бюлетені стануть нашою бруківкою. Зброєю, яка допоможе у мирний спосіб змінити владу в країні. 

Чесні вибори - це єдина можливість врятувати країну від потрясінь, розпаду і втрати державності. Наше головзавдання на 2019 рік - усунути від влади стару олігархічну систему. 

ВОЛЯ ДО ПЕРЕМОГИ 

Кинувши виклик системі, ми усвідомлюємо, що використати унікальну можливість 2019 року для мирної зміни влади можуть лише ідейні люди, об’єднані у велику команду та здатні скоординовано працювати для досягнення єдиної мети. 

За останні три роки ми зібрали команду таких людей по всій Україні, які почати діяти разом, не бажаючи миритися зі станом справ в Україні. Сьогодні це - 19 обласних команд, понад півсотні депутатів у обласних та місцевих радах, а також мери багатьох міст.

24 грудня під час Форуму команди Юрія Дерев'янка ми прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Для Михайла Саакашвілі головним пріоритетом є інтереси Грузії. Ми поважаємо та підтримуємо його вибір. Але нашим пріоритетом є Україна, і усі свої сили ми віддаємо боротьбі за неї. Тому далі політична команда Дерев’янка продовжує самостійну політичну діяльність у партії "ВОЛЯ". 

26 січня відбудеться загальний з’їзд партії “ВОЛЯ”, де буде прийнято рішення про участь у президентських та парламентських виборах 2019 року. 

Щоб перемогти, ми продовжуємо формувати команди ідейних та фахових людей, здатних замінити представників старої системи у законодавчій та виконавчій владі на загальноукраїнському та місцевих рівнях. Таких людей стає все більше - і саме вони стануть рушійною силою історії України. 

Двері партії “ВОЛЯ” відкриті для всіх українців, які здатні взяти на себе відповідальність за свою долю, за долю своєї родини, своєї громади, своєї держави. 

ВОЛЯ ДО ЗМІН

ВОЛЯ - єдина сила, яка не пов’язана з жодним олігархом, яка не стала частиною корумпованої системи і вистояла проти тиску і переслідувань. 

ВОЛЯ - єдина в Україні партія, яка має чітку політичну ідеологію і йде на вибори не заради отримання влади, а заради реалізації чіткого плану дій. 

Команда ВОЛІ культивує цінності, ідеї, переконання. Найбільша з наших цінностей - людина, її права і свободи.

Ми виступаємо за верховенство права і справедливий суд, свободу слова, пряму демократію, цифрову державу, вільну конкурентну економіку без олігархів та монополій, рівні можливості і свободу вибору. Ми - за те, щоб українці могли жити впевнено та реалізувати себе у сучасній успішній європейській Україні.


Ми закликаємо знести стару систему і побудувати якісно нову ефективну та комфортну державу.

Українці! Ваша ВОЛЯ - єдина сила, яка може змінити країну!


Поділитися новиною:
Поділитися